Apple

Apple Watch 8 GPS + Cellular 41mm Stainless Steel Sport Band, graphite/midnight

Tootekood:
MNJJ3EL/A
Hind
888.60 €
Kuumakse
25.92 € / kuumakse alates

Terve hüpe ees.

Sinu oluline kaaslane on nüüd veelgi võimsam. Tutvustame temperatuuriandurit, et saada sügavamat ülevaadet naiste tervisest. Avariituvastus, et saada hädaolukorras abi. Uneetapid, et oma und paremini mõista. Ja uusi viise treenimiseks täiustatud rakenduses Workout. Tervise tulevik ei tundunud kunagi nii hea.

ilus. Ja tehtud selleks, et jääda.

Sujuv ja sujuv. Disaini serv. Apple Watch Series 8-l on suur ja särav alati sisse lülitatud ekraan. Kitsad äärised suruvad ekraani otse servani, mille tulemuseks on elegantne integratsioon korpuse kumerusega.

Alati sisse lülitatud Retina ekraan. Võtke see kõik sisse. Tehke kõik. Hele, alati sees olev ekraan muudab üksikasjalikud kellanäidised hämmastavaks ja hõlpsasti loetavaks isegi siis, kui ranne on all. Suurem ekraan mahutab kõik teie lemmikkomplikatsioonid ning muudab koputamise, tippimise ja libistamise kiireks.

Siin on teie tervem.

Mida rohkem olete oma tervisega kursis, seda suurem on teil võimalus seda mõjutada. Apple Watch Series 8 täiustatud terviseandurid annavad teavet, mis aitab teil oma tervist paremini mõista.

Tutvustame temperatuuriandurit.

Mõistke oma tsüklit nagu kunagi varem. Apple Watch Series 8-l on uuenduslik uus andur, mis jälgib teie temperatuuri magamise ajal, et saaksite näha muutusi aja jooksul. Tsüklijälgimine kasutab neid andmeid, et anda tagasiulatuvalt hinnangut selle kohta, millal teie ovulatsioon tõenäoliselt toimus. Kui kombineerite oma pulsi ja logitud tsükliandmetega, saate üksikasjaliku ülevaate oma menstruaaltsüklist.

Lihtsam viis aru saada, millal tõenäoliselt ovulatsioon toimus.

Perioodi ennustused. Küsimärki vähem. Saate randme temperatuuriandmete abil paremaid perioodiennustusi. Nüüd saate märguandeid saada, kui teie registreeritud menstruaaltsükli andmed näitavad võimalikku tsükli hälvet, näiteks ebaregulaarseid või pikaajalisi perioode.

Teie tsükli jälgimise andmed jäävad teie seadmesse ja krüpteeritakse, kui teie telefon on lukustatud pääsukoodi, puute-ID või näo ID-ga.

Unistuste masin.

Rakendus Sleep ei jälgi ainult teie uneaega. See näitab, kui palju aega veetsite REM-, Core- või Deep-unerežiimis, samuti seda, millal võisite ärgata.

Tehke EKG igal ajal. EKG rakendusega on Apple Watch Series 8 võimeline genereerima ühe juhtmega elektrokardiogrammiga sarnase EKG.

Mõõtke oma vere hapnikku. See on hingemattev uuendus. Apple Watch Series 8 tähelepanuväärne andur ja rakendus võimaldavad teil nõudmisel mõõta vere hapnikusisaldust ja taustanäite nii päeval kui öösel.

Paneb ravimite ja vitamiinide võtmise nagu kellavärk. Ravimite rakendus aitab sul diskreetselt ja mugavalt oma ravimite, vitamiinide ja toidulisandite üle arvet pidada. Ja võimaldab teil neid hõlpsalt Apple Watchist logida.

Innovatsioon, mida me loodetavasti ei vaja.

Tutvustame krahhi tuvastamist. Abi automaatika kohta. Esimest korda suudab Apple Watch Series 8 tuvastada, kas olete sattunud raskesse autoõnnetusse. Kui krahhi tuvastatakse, saab krahhituvastus teid automaatselt ühendada hädaabiteenustega, edastada dispetšeritele teie asukoha ja teavitada teie hädaabikontakte.2 Crash Detection on kõigepealt Apple Watch, mis kasutab täiustatud 3-teljelise ja suure dünaamilise güroskoobi kombineeritud võimsust. vahemik ja uus kõrge g-jõuga kiirendusmõõtur, mikrofon, baromeeter, GPS ja täiustatud andurite fusioonialgoritm, mis on treenitud enam kui miljoni tunni reaalsete õnnetuste andmete põhjal.

Kukkumise tuvastamine. Apple Watch Series 8 suudab tuvastada, kas olete raske kukkumise teinud, ja ühendada teid hädaabiteenistustega, kui olete liikumatu. Ja see on optimeeritud, kui kasutate rakendust Workout.

Hädaabi SOS. Vajutage ja hoidke all külgnuppu ja Apple Watch saab teie asukoha jagamiseks helistada kohalikele hädaabiteenistustele.

Nii palju, et sind liigutada.

Uued viisid treenimiseks. Teie isiklikuks parimaks. Kükitage, keerutage, astuge, saate seda nimetada – Apple Watchil on selleks täiustatud treeningrakenduses treening. Uute treeningvaadete abil näete ühe pilguga täpsemaid mõõdikuid, nagu südame löögisageduse tsoonid ja kohandatud intervallid, et hoida end tugevana.

Südame löögisageduse tsoonid. Saate kiiresti aimu oma intensiivsuse tasemest. Treeningtsoonid arvutatakse ja isikupärastatakse automaatselt, kasutades teie terviseandmeid või saate need käsitsi luua.

Kohandage oma treeninguid. Kohandage töö- ja taastumisintervallid vastavalt oma treeningstiilile. Saate märguandeid tempo, südame löögisageduse, kadentsi ja võimsuse kohta. Sina kujundad selle. See kujundab sind.

Võistlusrada. Korda seda ja löö. Kui teete sageli välijooksu või rattatreeningut, võite võistelda oma viimase või parima tulemuse vastu ja saada õigeaegseid värskendusi, mis aitavad teil selleni jõuda. *Tulekul

Madala energiatarbega režiim. Teie kätes on lisaaega. Aku tööiga on 18 tundi kogu päeva ja uue vähese energiatarbega režiimiga kuni 36 tundi. Suurepärane juhuks, kui olete laadijast eemal, näiteks pikal lennureisil.


Tehinilised andmed

Veekindlus kuni50
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 3-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.