Apple

Apple Watch 9 GPS + Cellular 41mm Sport Loop, midnight (MRHU3ET/A)

Tootekood:
MRHU3ET/A
Hind
583.90 €
Kuumakse
17.03 € / kuumakse alates
Nutikam. Kirkam. Vägevam.
Kõigi aegade võimsaim Apple Watchi kiip. Uus maagiline viis Apple Watchi kasutamiseks ekraani puutumata. Kaks korda erksam ekraan. Samm lähemal süsinikuneutraalsusele.
  • Uus S9 kiip teeb Apple Watch'i võimsamaks, intuitiivsemaks ja kiiremaks
  • Maagiline viibetega juhtimine võimaldab kõnedele vastata, märguandeid lugeda, muusikat juhtida ja palju muudki ilma ekraani puutumata
  • Varasemast 2 korda erksam ekraan on lihtsamini loetav ka lauspäikese käes ja hämaras
  • Täiustatud Siri on kiirem ja täpsem
  • Teise generatsiooni Ultra Wideband kiip võimaldab oma HomePod'i otse kellast juhtida
  • Precision Finding võimaldab ühendatud iPhone'i lihtsamini ja kiiremini leida
  • watchOS 10 uuendatud rakendused kuvavad ühe pilguga rohkem teavet
  • Põhjalik tervisejälgimine on privaatne ja turvaline
  • EKG mõõtmine, liiga madala ja kõrge pulsisageduse märguanded
  • Vere hapnikusisalduse mõõtmine
  • Unejälgimine koos unefaaside eristusega
  • Naiste tervise jälgimine
  • Mindfulness oma tundemaailma jälgimiseks
  • Integreeritud kõlar ja mikrofon telefonikõnedele vastamiseks
  • eSIM püsimaks ühenduses ka ilma telefonita
  • Kuula muusikat ja taskuhäälingusaateid
  • Apple Pay kontaktivabad maksed
  • Apple Maps juhised otse kella ekraanilt
  • Rohkelt treeningrežiime jõusaalist HIITi ja Pilateseni
  • Mõranemiskindel ekraan ja veekindel korpus peavad vastu ka kõige intensiivsematele treeningutele
  • Kukkumise ja kokkupõrke tuvastus & hädaolukorra SOS nupp

Uhiuus S9 SiP – võimas samm edasi.
Spetsiaalne Apple’i kiip muudab Apple Watch Series 9 veelgi võimekamaks, intuitiivsemaks ja kiiremaks. Uus kahetuumaline protsessor on varustatud 5,6 miljardi transistoriga, mida on 60% rohkem kui S8 kiibil. Uus neljatuumaline Neural Engine töötleb masinõppetoiminguid kuni kaks korda kiiremini. See võimaldab palju innovaatilisi funktsioone nagu näiteks topeltnipsu žesti.

Maagia. Sinu sõrmeotstes.
Žestid muudavad Apple Watchi kasutamise veelgi lihtsamaks. Ja seda eriti siis, kui sul ei ole vaba kätt. Lihtsalt vajuta oma nimetissõrm ja pöial kaks korda kokku, et vastata kõnedele, avada teavitusi, esitada ja peatada muusikat ning teha palju muud.
  • Esita ja peata muusika toidukotte kandes.
  • Vasta SUP-lauaga sõites kõnedele.
  • Peata pirukat küpsetades taimer.
  • Vasta koeraga jalutades sõnumile.
  • Vaata last süles hoides Smart Stacki.

2x eredam ekraan. Särav saavutus.
Series 9 täiustatud ekraanisüsteemi maksimaalne eredus on kuni 2000 nitti, mida on kaks korda rohkem kui mudelil Series 8. Nüüd on ekraan ka tugeva päikesevalguse käes lihtsamini loetav. Kuna see hämardub kõigest 1 nitini, on see parem ka pimedates oludes, näiteks kinos.

Sinu iPhone. Kes otsib, see leiab täpselt. Teise põlvkonna ultralairiba kiip võimaldab täppisotsingut, mis juhatab sind ligikaudset kaugust ja suunda näidates kadunud iPhone’ini. Lähemale jõudes aitavad haptiline tagasiside, helisignaal ja visuaalne indikaator sul selle üles leida.

Oluliselt uuendatud watchOS 10.
watchOS 10 uuendused toovad su ekraanile veelgi rohkem. Peaaegu kõik rakendused on täielikult ümber tehtud, et anda hetkega veelgi rohkem teavet. Keera Digital Crowni mis tahes sihverplaadilt, et näha ajakohast teavet kuvavat Smart Stacki. Nüüd on sul võimalik saada teavet ka oma vaimse ja silmade tervise kohta, et saaksid oma kehal ja vaimul silma peal hoida — otse oma randmelt.

Tervis. Kõik oluline alati silme ees.
Apple Watch aitab sul paremini mõista oma vaimset ja füüsilist tervist. Terviseandmeid säilitatakse privaatselt ja turvaliselt. Lisaks on sul võimalik jagada oma teavet tervishoiutöötaja, sõprade või pereliikmetega.

Hoiab su südamel silma peal. EKG-rakendusega ECG Apple Watch Series 9 on võimeline koostama EKG, mis sarnaneb ühe lülitusega elektrokardiogrammiga. Rakendusega Heart Rate saad teavitusi aeglasest ja kiirest pulsist ning korrapäratust südamerütmist.

Mõõda oma vere hapnikusisaldust. Innovatsioon on meil veres. Apple Watch Series 9 erakordne andur ja rakendus võimaldavad sul mõõta oma vere hapnikusisaldust ning teha taustmõõtmisi nii päeval kui ka öösel.

Kell näitab uneaega. Rakendus Sleep ei jälgi ainult sinu und. See näitab ka erinevates unefaasides (nt REM-, põhi- või sügavunes) veedetud aega ning võimalikke ärkamisi.

Parem ülevaade sinu menstruaaltsüklist. Kellal Apple Watch Series 9 on innovaatiline uus andur, mis jälgib su temperatuuri magamise ajal. Nii saad näha muutusi aja jooksul.7 Rakendus Cycle Tracking kasutab neid andmeid, et anda kogutud teabele põhinedes hinnangut tõenäolise ovulatsiooni aja kohta. See võib olla abiks pereplaneerimisel.

Märgi üles oma meeleseisund. Apple Watchi rakendusega Mindfulness saad lihtsalt kerides valida sind kõnetava pildi, et jäädvustada oma hetke ja päeva emotsioonid. Teavitused ja sihverplaadi vidinad aitavad sul seda regulaarselt teha.

Ühendus. Kiirem kui elutempo.
Apple Watch hoiab sind ühenduses oma lähedastega ja sulle oluliste asjadega. Seda otse sinu randmelt. Cellular mudeliga saad seda kõike teha ka ilma iPhone’ita.

Mobiilside annab vabaduse. Helista trennirajal olles. Vasta oma jooksuringil sõnumile. Vaata aias olles teavitusi. Sul ei ole telefoni käepärast? Pole probleemi.

Striimi muusikat ja podcaste. Apple Music motiveerib sind miljonite muusikapaladega.10 Samuti püsid kursis uusimate podcastidega ning saad kuulata audioraamatuid.

Lihtne lahendus sinu rahaasjadele. Enam ei pea sa rahakotti taskust välja otsima. Apple Pay abil saad oma randmelt kiirelt maksta.

Lase oma käel end juhtida. Rakendus Apple Maps annab sulle haptilise tagasisidega täpseid juhiseid. Seega tead täpselt oma teekonda ilma kella vaatamata.

Treening. Lihtsalt motiveeriv.
Kõik su lemmiktreeningud on randmel ühe puudutusega alustamiseks valmis. Kohandatud vaadetega näed kõiki olulisi motiveerivaid näitajaid. Vastupidava Apple Watchiga saad anda endast kõik ega pea oma kella pärast muretsema.

Kükid. Pöörded. Väljaasted. Ükskõik, kas tegeled jõutrenni, HIIT-treeningu, pilatese või meditatsiooniga, Apple Watch jälgib kõiki sinu lemmiktreeninguid ja kuvab näitajad, mida kõige rohkem näha tahad.

Kõvemast kõvem. Esikristall, tugev konstruktsioon ja sile alus kaitsevad Apple Watchi mõranemise eest. Ja see on veekindel kuni 50 meetri sügavusel.

Treeningvaated. Näe kõike. Anna endast kõik. Ekraan võimaldab sul treeningu ajal näha ühes vaates kõiki vajalikke näitajaid, sealhulgas pulsitsoone ja kohandatud vahemikke. Lihtsalt keera Digital Crowni, et näha segmente ja ringiaegu, tõusu ja aktiivsusringe.

Reaalajas aktiivsus. Alusta rattatreeningut oma kellalt ja see ilmub automaatselt reaalajas tegevusena sinu iPhone'i. Puuduta sellel ja see ilmub nähtavale kogu ekraani ulatuses, et saaksid sõidu ajal paremini erinevaid näitajaid näha.

Ohutus. Abi on käe­ulatuses.
Kui peaksid kukkuma, autoavariisse sattuma või hädaolukorras abi vajama, on Series 9 võimeline sulle vajaduse korral abi kutsuma.

Autoavarii tuvastus. Apple Watch Series 9 suudab tuvastada, kui oled sattunud raskesse autoavariisse. Avarii korral saab kell ühendada sind automaatselt hädaabikeskusega, edastada dispetšeritele su asukoha ja teavitada sinu hädaabikontakte.

Kukkumistuvastus. Apple Watch Series 9 suudab tuvastada, kui oled kukkunud ja ühendada sind hädaabikeskusega, kui sa ei saa liikuda. See on optimeeritud töötama ka treeningrakendusega Workout.

Hädaabi SOS. Hädaabi SOS-funktsiooniga abi kutsudes helistab sinu Apple Watch kohalikule hädaabikeskusele ja jagab sinu asukohta. Abi kutsumiseks vajuta ja hoia all küljenuppu.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.