Apple

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Alpine Loop S - Starlight

Tootekood:
MQFQ3EL/A
Hind
1 035.40 €
Kuumakse
30.20 € / kuumakse alates

Avastamise aeg

See on kõigi aegade tugevaim ja võimsaim Apple Watch. Varustatud ülikõva titaankorpuse, kahesagedusliku täppis-GPS-i, kuni 36 tundi kestva aku1 ja ühenduse loova mobiilsidega.2 Lisaks on sel kolm spetsiaalset rihma igat tüüpi spordialaks ja avastusretkeks.

Kõva vorm

Võrreldamatu jõudlusega erakordse spordikella loomiseks pöörasime põhjalikku tähelepanu igale üksikasjale. Titaanist korpus on korraga kerge, tugev ja korrosioonikindel. Kella korpus ümbritseb lamedat safiirkristalli ja kaitseb servi löökide eest. Kuna Digital Crown on suurem ja külgnupp ulatub korpusest välja, saad neid hõlpsasti kasutada ka kindaid kandes.

Teedrajav GPS.

Ükskõik, kas treenid linnatänaval või looduses, täpne GPSi info on erakordselt tähtis. Apple Watch Ultra on varustatud kahesagedusliku täppis-GPS-süsteemiga, mis töötab laitmatult isegi kõige keerukamas keskkonnas.

Seiklussport

Apple Watch Ultra on loodud kasutamiseks ka rasketes oludes, suurtel kõrgustel ja äärmuslikes temperatuurides. See on asendamatu kaaslane igal su seiklusel. Ja aitab sul pärast tagasi koju jõuda.

86-detsibelline alarm

Kõva kõla. Kui oled eksinud või ennast vigastanud ja tahad abi kutsuda, hoia lihtsalt Action nuppu all. See käivitab alarmi, mis on kuuldav kuni 180 meetri kaugusele.

Avasta uued alad. Ka vees.

Loodud kindlaks kaaslaseks kasvõi jetisõiduks või lohesurfiks. Apple Watch Ultra on varustatud sügavusmõõturiga, mis näitab vajalikku infot nii ballooniga kui ka vabasukeldumisel kuni 40 meetri sügavusele.

Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.