Xiaomi

Xiaomi Smart Band 8 1,62" AMOLED šampanjakuldne aktiivsusmonitor

Tootekood:
BHR7166GL
  • Ekraani suurus: 1.62 "
Hind
54.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Elegantsus. Stiil. Sport.

Mi Smart Band 8-l on palju lahedaid disainilahendusi, mis võimaldavad teil seda kohandada mis tahes stiiliga. Käevõru on varustatud suure ereda 1,62-tollise ekraaniga, millel on intelligentne heleduse reguleerimine. Tervise- ja unenäitajate jälgimine parandab päeva aktiivse osa ja puhkuse kvaliteeti. Aku kestab kuni 16 päeva.

Nutikas ekraan teie randmel

1,62-tolline AMOLED-ekraan 60 Hz värskendussagedusega näeb hämmastav välja. Pikslite tihedus on 326 PPI, mis tagab selge pildi kuvamise. Heledus ulatub 600 nitini, mis võimaldab käevõru mugavalt õues ereda päikesevalguse käes kasutada. Midagi ei jää teie silmade eest varjatuks.

Muutke oma stiili

Mudel pakub uut kiirkinnitusega disaini koos erinevate rihmavalikutega. Valida saab nahaga metallist klambri või klassikalise nahkrihma. Saadaval on ka kontrastne nahast käevõru, silikoonist ja tekstiilist rihmad. See võimaldab teil valida pildi, mis sobib mis tahes stiiliga, säilitades samal ajal kõrge mugavuse.

Valige oma meeleolule vastav kella sihver

Mi Smart Band 8 annab teile juurdepääsu enam kui 200 digitaalsele ekraanikujundusele. Saate määrata selle, mis sobib teie praeguse meeleolu ja valitud välimusega. Kui harmooniat on näha kõiges – kuni sihverplaadi värvini välja.

Jälgige oma tervist

Mugav südametegevuse, unefaaside, stressitasemete ja vere hapnikusisalduse jälgimine võimaldab teil mitte jätta märkamata olulisi tervisega seotud "kelli". Mudelil on ka menstruaalkalendri ja hingamistreeningu funktsioonid.

Tehinilised andmed

Ekraani suurus1.62 "
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
300 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.