Samsung

Samsung Galaxy Watch6 Classic 43MM - Silver

Tootekood:
SM-R955FZSAEUE
  • Ekraani suurus: 1.3 "
Hind
258.40 €
Kuumakse
7.54 € / kuumakse alates

Rohkem ekraani. Õhem raam

- parem visuaal ja selge liikuv graafika 30% suuremal ekraanil. 15% kitsam ääris ja suurem ekraanipind loovad esteetiliselt täiusliku ekraani/raami suhte – ning rohkem pinda igale puutele ja viipele.

Sapphire kristallklaasist

Mõeldud taluma igapäevast kulumist. Galaxy Watch6 Classic ekraan on selle ajatu ilu kaitseks spetsiaalselt valmistatud Sapphire l kristallklaasist.

Käelt pildistamine vabakäeliselt

Seo oma kell Galaxy Fold5 -ga ja jäädvusta oma tervislik mina kas lähedalt või kaugelt. Galaxy Fold5 Flex-režiim ja kaamerakontroller lasevad kergesti vahetada foto- ja videorežiimi vahel, suumida sisse-välja, kõike seda mugavalt oma randmelt. Siis klõpsa pildi tegemiseks oma kella nuppu.

Alusta kellal, jätka telefonis

Oma edusammude pidevaks jälgimiseks võta appi Galaxy Fold5 . Galaxy Watch6 Classic abil saad jälgida oma treeninguid ja tervisestatistikat. Siis saad sünkroonida kella Samsung Health rakendusega ja tuua oma tegevuste, sh igapäevaste sammude, trenni intensiivsuse, pulsi ja muud graafikud suuremale ekraanile.

Jõud teha päevaga rohkem

Et päev kulgeks sujuval ka siis, kui telefon maha jäi. Helistada, sõnumeid saata ja muusikat striimida saab otse Galaxy Watch6 Classic -lt. Samuti saab leida nutitelefoni kella funktsiooniga Find My Phone (Leia minu telefon).

Samsung Wallet on alati käepärast

Samsung Wallet juurdepääs otse su Galaxy Watch6 Classic -st. Tee makseid, sõida ühistranspordis, skanni liikmekaarte ja palju muudki. Salvestada saab ka maksetega mitteseotud asju nagu digitaalsed ID-d, piletid ja võtmed, nii kergendad oma koormat ja tühjendad taskuid.

Ohutusfunktsioonid, mis võivad olla tõeliseks elupäästjaks

Kukkumistuvastus teab, kas oled kukkunud, ja saadab vajadusel hädaabi. Kui abi saabub, pääsed hädaabiteenistuste abistamiseks ühe nupuvajutusega lukustuskuval ligi oma meditsiinilisele teabele.

Tehinilised andmed

Ekraani suurus1.3 "
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
87 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.