Samsung

Samsung Galaxy Watch4 OLED 40MM - Black

Tootekood:
SM-R860NZKAEUE
Hind
138.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Kell, mis teab sinust rohkem kui keegi teine

Et olla parim versioon iseendast, tahame endast rohkem teada. Seepärast oleme sinu kaaslaseks loonud uue Galaxy Watch4, mis aitab sul olla tervislikum. 

Tea, mida su keha vajab

Meie nutikell aitab sul mõõta oma kehakoostist, et end paremini hoida. Nii saad teada keha rasvaprotsendi, lihasmassi, veesisalduse ja veel palju muud. Samsungi BioActive'i sensor ja meeie kõige kiirem kiip on Galaxy Watchi suurim uuendus. 

Jälg oma arengut

Sea eesmärgid ideaalkaalu, rasvaprotsendi või lihasmassi saavutamiseks. Jälgi oma arengut, kasutades Galaxy Watch4 motiveerivaid meeldetuletusi. Kell aitab tähistada saavutusi ning edendada oma tervist.

Täpsem ülevaade jooksjatele ja jalgratturitele

Jälgi, mida su keha treeningu ajal teeb: salvesta südamerütm treeningu ja taastumise ajal. Galaxy Watch4 pakub täpsemat ülevaadet ning on toeks uute eesmärkide saavutamiseks.

Kogu info, mida vajads

Saa tuttavaks Samsungi BioActive'i sensoriga, mis mõõdab EKG-d ja vererõhku. Esmase kalibreerimise järel kontrollib andur vererõhku kiirelt. EKG abil tuvastad ka südametöö ja -rütmi ebakõlad, info saadetakse otse sinu telefoni, et seda oleks lihtne jagada.

Stiilne, minimalistlik, ainulaadne

Galaxy Watch4 kellal on lihtne disain ning Armor Aluminumi metallraam. Kellal on tippklassi välimus ja funktsionaalsus, mis sobib nii treeninguks kui ka igapäevasteks toimetusteks.

Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.