Apple

Apple Watch 7 GPS + Cellular 41mm Sport Band - Red

Tootekood:
MKHV3EL/A
Hind
526.90 €
Kuumakse
15.37 € / kuumakse alates
Suurim ekraan
Apple Watch 7 uus Retina ekraan on pea 20% suurem, kui eelmise põlvkonna Series 6 nutikellal (ja tervelt 50% suurem kui Apple Watch 3-l). Kella raami on vähendatud tervelt 40% võrra, et luua rohkem ruumi ekraani mugavamaks kasutamiseks ja lugemiseks.

Parendatud vastupidavus
Apple Watch 7 esiklaas on 50% paksem kui varem ning tänu sellele ka kõige pragunemiskindlam AW seas. Muidugi on kella korpus endiselt ka tolmu- ja veekindel. Kella ei pea käelt võtma ka ujuma minnes.

Kiire laadimine
Sama akukestvus, kuid 33% kiirem laadimine, kui Series 6 nutikellal. Tänu uuendatud laadimistehnoloogiale ja USB-C kaablile laeb nutikell nullist 80%-ni 45 minutiga (varasemalt ca 60 minutit). Vaid 8-minutilise laadimise järel tagab kell 8 tundi unejälgimist.

Tervis ja heaolu
Tipptasemel Apple Watch tervist ja heaolu jälgivad funktsioonid. Mõõda EKG, et kontrollida oma südametakte igal pool ja igal ajal. Mõõda vere hapnikusisaldust, et saada ülevaade üldisest heaolust – see aitab mõista, kui hästi omastab keha hapnikku ja kui palju hapnikku kantakse kehasse laiali.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.