Apple

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Trail Loop S/M, black/gray

Tootekood:
MQFW3EL/A
Hind
1 035.40 €
Kuumakse
30.20 € / kuumakse alates

Avastamise aeg.

Tutvuge kõigi aegade kõige vastupidavama ja võimekama Apple Watchiga. Tugeva titaankorpuse, täppis-kahesagedusliku GPS-i, kuni 36-tunnise aku tööeaga ja mobiilsidevõrgu vabadusega.

Suurim ja eredaim Apple Watchi ekraan.

Always-On Retina ekraan on tipptasemel 2000 niti ja kaks korda heledam kui mis tahes muu Apple Watch. Suurem ekraan pakub rohkem ruumi treeningmõõdikutele ja detailirohketele kellapindadele. Wayfinderi nägu võimaldab teil pöörata Digital Crown, et aktiveerida öörežiim, et hämaras paremini vaadata.

Tegutsemiseks valmis.

Uus nupp Action annab teile kiire ja füüsilise kontrolli mitmesuguste funktsioonide üle. See on kohandatav ja sellega saab teha näiteks treeningut, märkida kompassi teekonnapunkti või alustada sukeldumist. Nii nagu teiegi, on see täis potentsiaali.

Kõik omal kohal.

Olulise ja mitmekülgse tööriistana, mis mahub teie randmele, Apple Watch Ultra pakub uskumatult väikesesse ruumi uskumatult palju võimalusi.

Aku eluiga päevadeks.

Kui olete seljakotireisi teisel päeval, triatloni viimasel etapil või sukeldute mööda korallriffi, on viimane asi, millele soovite mõelda, et aku saab tühjaks. Kuna aku kasutusaeg on pikem kui kunagi varem, saate peaaegu kõike vastu võtta ja teil on energiat varuks.

Trail Loop. Mugavus pikaks ajaks.

Kavandatud olema kerge, õhuke ja paindlik. Sellel on muretu aassulgur, mis võimaldab treeningute ajal kiireks reguleerimiseks. Rihma sisse ehitatud täiendav venitus muudab selle optimaalse sobivuse tagamiseks hõlpsaks kokku tõmbamise.

Lükka kaugemale. Jookse metsikumalt.

Olenemata sellest, kas see on teie esimene jooks mõne aja pärast, 10 km või ultramaraton, on vaja erilist inimest, et otsida väljakutseid, mis teid füüsiliselt proovile panevad. Apple Watch Ultra on treeningpartner, kes aitab teil oma piire ületada.

Südame löögisageduse tsoonid.

Näete kiiresti oma intensiivsuse taset. Treeningtsoonid arvutatakse ja isikupärastatakse automaatselt, kasutades teie terviseandmeid või saate need käsitsi luua.

Tegevusnupp.

Jookse nagu kellavärk. Mõõtke oma edusamme äärmise täpsusega, kohandades nuppu Action, et juhtida treeningut, märkida segment või liikuda järgmisele intervallile.

GPS, mis on tõeliselt teedrajav.

GPS-i jõudlus on ülioluline sportlastele, kes soovivad saada kõige täpsemaid näitajaid, olgu nad siis linnatänavatel või looduses treenides. Apple Watch Ultra sisaldab uut täppis-kahesageduslikku GPS-süsteemi, mis tagab hämmastava täpsuse ka kõige keerulisemates kohtades.

Eespool. Edasi. Ja jälle tagasi.

Äärmuslike keskkondade, kõrguste ja temperatuuridega toimetulemiseks loodud Apple Watch Ultra on oluline uurimistööriist, mis viib teid kõikjale. Ja aitab teid koju viia.

Kompass kujutles uuesti.

Täpne kompass on looduses navigeerimiseks sama oluline kui tugev saapapaar. Uuendatud rakendus Compass pakub täiesti uusi vaateid ja funktsioone, mis viivad randmelt orienteerumise uutesse kõrgustesse.

Tegevusnupp. Tee endast märk.

Leia oma tee. Üks toimingunupu vajutus võib teie asukohta kiiresti visata kompassi teekonnapunkti või alustada kohe tagasiteed, et saaksite keskenduda eesolevale või selja taga olevale teekonnale.

86-detsibellne sireen. Sonic pääste.

Kui eksite või vigastate ja peate tähelepanu tõmbama, hoidke all nuppu Action, et aktiveerida sireen, mida on kuulda kuni 600 jala või 180 meetri kaugusel.

Murranguline, isegi meres.

Ehitatud vastu pidama jetsuusatamisel Maunalua lahes või lohesurfiga kursil. Apple Watch Ultra sisaldab uut sügavusmõõturit. Samuti pakub see andmeid ja funktsioone, mida sukeldujad vajavad kuni 40 meetri kõrguselt laskumiseks.

Innovatsioon on viidud uutesse sügavustesse.

Uut sügavusmõõturit kasutades sobib Depth rakendus ideaalselt snorgeldamiseks või muuks juhuslikuks veealuseks tegevuseks. Vaadake kellaaega, praegust sügavust, vee temperatuuri, vee all viibimise kestust ja maksimaalset sügavust, mille olete saavutanud. See võib isegi automaatselt aktiveeruda, kui sukeldate.

Tegevusnupp. Valmis, seadke, sukelduge.

Muutke oma kella juhtimine vees lihtsamaks, programmeerides nuppu Action, et käivitada rakendus Depth või määrata sukeldumise ajal kompassi suund rakendusega Oceanic+.

Kõik, mida Apple Watchis armastada.

Tänu funktsioonidele, mis aitavad teil püsida tervena, turvaliselt ja ühenduses, saate piire nihutavat kella kanda ka iga päev.


Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.