Aqara

Aqara nutikodu juhtseade Hub M2

Tootekood:
HM2-G01
Hind
68.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Aqara Hub M2 on Aqara tootevalikus kõige arenenum ja tulevikukindlam nutikodu juhtimiskeskus. Ühenda M2 külge kuni 128 Aqara nutikat seadet, et luua endale täiuslikult nutikas kodu.

Tulevikukindel ja rohkete ühendustega
Aqara Hub M2 toetab WiFi, Bluetooth, ZigBee 3.0 ja infrapunaühendust, et ühilduvus erinevate seadmetega oleks võimalikult hea.

Sisseehitatud kõlar
M2 on varustatud sisseehitatud kõlariga ning seda saab kasutada nii alarmi, uksekella kui ka äratuskellana.

Häälassistendi tugi
Aqara Hub M2 sobib paljude populaarsemate häälassistentide ja nende ökosüsteemidega – nt Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa jne.

Aqara kodu automatiseerimine
Aqara nutikodu seeria toodete valik on lai ning neid saab hõlpsalt Hub M2 juhtimiskeskusega ühildada. Isegi kui WiFi ühendus on ebastabiilne või katkestatud, siis kuniks Hub on vooluvõrgus, töötavad sellega seotud seadmed endiselt korralikult.

Ethernet RJ45 pesa
Lisaks WiFi ühendusele toetab M2 kaabliga interneti ühendamist RJ45 pesa kaudu, et tagada rohkem stabiilsust ja lühemat reageerimisaega.

MicroUSB pesa laadimiseks
Aqara Hub M2 sobib toiteks ükskõik milline 5 V 1 A võimsusega telefonilaadija või USB-seinalaadija. Lisaks on võimalik kasutada akupanka.

Kaks WiFi antenni
Tagamaks parim võimalik juhtmevaba ühendus, on Aqara Hub M2 varustatud sisseehitatud 2 × 2 MIMO WiFi antenniga.

Kaunis ja praktiline disain
Kvaliteetsed komponendid loovad kauni ja kompaktse korpuse, mis sobib suurepäraselt igasse ruumi. Valmistamisel on kasutatud materjale, mis võimaldavad parimat WiFi, ZigBee 3.0, Bluetoothi ja infrapunaühendust.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.