Xiaomi

Aqara radiaatori termostaat E1

Tootekood:
SRTS-A01
Hind
53.75 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Energiasäästlik ZigBee 3.0 ühendus
Naudi kõige kiiremat, stabiilsemat ja energiasäästlikumat nutikodu tehnoloogiat. Termostaadis olev patarei kestab kuni ühe aasta.

Igakülgne ühilduvus
Aqara E1 ühildub paljude populaarsemate häälassistentide ja nende ökosüsteemidega – näiteks Apple HomeKit, Alexa, Google ja lisaks toetab moodul IFTTT kasutamist.

Automatiseerimine
Temperatuuri reguleerimist on telefonirakenduse kaudu võimalik kontrollida ja automatiseerida. Näiteks saad määrata erinevad temperatuurieelistused nii päevaks kui ka ööks – üleminek ühelt teisele on sujuv.

Nutikas reguleerimine lisaseadmetega
Termostaat saab toatemperatuuri täpsemaks reguleerimiseks temperatuuriandmed kätte ka ühendatud Aqara temperatuuri- ja niiskuseandurilt või õhukvaliteediandurilt (müügil eraldi). Tänu sellele on toatemperatuuri reguleerimine veelgi täpsem, kuna temperatuuri võrdluspunkt ei tule otse radiaatori kõrvalt.

Lihtne paigaldada
Kaasas on adapterid, mis võimaldavad termostaati ühildada enamiku ventiilidega. Termostaat on paigaldatav lihtsasti, ilma tööriistadeta nelja tüüpi ventiili külge – M30 × 1,5mm, Danfoss RA, RAV ja RAVL (vt lisa tootefoto nr 3).

Värviline taustvalgustusega ekraan
Aqara termostaadi LCD-ekraan on taustvalgustusega, seega saad mugavalt seadme staatust ja temperatuuri jälgida.

NB! Tööks on vajalik Aqara Hub, mis on müügil eraldi.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.