Aqara

Aqara nutikas laelamp T1M

Tootekood:
CL-L02D
Hind
165.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Nutikas, elav, kaunis
Aqara T1M ühendab kahe värvitemperatuuriga põhivalgustuse kohandatava RGB-valgustusega nutikas ja energiasäästlikus valgustis. Ühildub koduautomaatika süsteemidega ja pakub mitmekülgset juhtimist nutika kodu täiustatud integreerimiseks, rikastades igapäevaelu nii funktsionaalsuse kui ka kaasaegse stiiliga.

Igakülgne ühilduvus
Ühildub enamike populaarsete ökosüsteemidega, sh Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home ja Matter.

RGBIC olekutuli
Saad kasutada külgvalgustit gradientvalgustuse efektide jaoks ja kui see on ühendatud teiste nutikate koduseadmetega toimib see ka olekuindikaatorina. Näiteks kui mõni teine nutiseade tuvastab probleemi (nt leke või avatud uks), saad programmeerida valgustuse näitama kindlat värvi. Integreeritud RGBIC külgvalgusti suudab projitseerida kütkestavaid gradiendiefekte, täiustades Sinu ruumi õhkkonda ja rafineeritust erksate värviüleminekutega.

Erksad valged ja 16 miljonit värvi
Tänu RGB CCT-tehnoloogiale on sellel 16 miljonit värvi, rikkalikud dünaamilised efektid ja interaktiivne kogemus. Kahevärvilised temperatuurilambid, 2700–6500 K, võivad pakkuda paremat valgusvoogu, mis suudab hõlpsasti rahuldada põhivalgustusega kahevärviliste temperatuurilampide vajadusi.

Täpne valgustus ja ülipikk eluiga
Kõrge värviedastusindeks (90) tagab tugeva värvide taasesituse, vältides valgusefektide moonutusi ja maksimeerides värvide realistlikkust. Seda saab kasutada pidevalt kuni 50 000 tundi, olles läbipõlemiskindel ja tagades stabiilse töö.

Madal tarbimine ja lihtne ühendus
Võrreldes WiFi konkurentidega ei koorma Aqara T1M Sinu nutika kodu võrku. Vastupidi, T1M toimib võrgu laiendajana, suurendades Sinu Zigbee ühenduse töökindlust. Lisaks on sellel märkimisväärselt väiksem tühikäigul töötav energiatarve, muutes selle nii keskkonna- kui ka eelarvesõbralikuks.

Mitmekülgne sobivus
Ilma nähtava virvenduseta Aqara laevalgusti T1M sobib erinevatesse kodukeskkondadesse ja on silmadele õrn, mistõttu sobib see elutuppa, magamistuppa, söögituppa ja mujalegi. Laevalgusti peaks paigaldama ainult litsentseeritud elektrik.

NB! Tööks on vajalik Aqara Hub, mis on müügil eraldi.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.