Netatmo Air Conditioner Controller

Netatmo
EAN: 3700730504904
Hind
116.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Muuda oma kliimaseade nutikaks
Netatmo AC Controller teeb iga kliimaseadme ja õhksoojuspumba nutikaks. See ühildub kõigi kliimaseadmetega, mis kasutavad infrapuna kaugjuhtimispulti, millel on integreeritud ekraan, mis kuvab seadeid.

Reguleeri temperatuuri, isegi eemalt
Smart Controller võimaldab Sul juhtida oma kliimaseadet või õhk-õhk soojuspumpa kõikjal. Reguleeri temperatuure ja seadeid nutitelefonist või tahvelarvutist, kasutades Home + Control rakendust.

Näiteks saad kliimaseadme kaugelt sisse lülitada vahetult enne koju saabumist.

Küta või jahuta kodu
Kas soovid suvel oma elutuba jahutada kella 14-16 vahel? Vaid 5 küsimusega oskab Smart Controller koostada Sinu rutiinile kohandatud päevakava.

Seadme programmeerimine vastavalt kellaajale ja kohalolekule vähendab elektriarvet, ilma et see mõjutaks Sinu mugavust.

Säästa elektrit Eco-Assistiga
Sisseehitatud geograafilise asukoha määramise funktsiooni abil tuvastab nutikas kontroller Sinu tulekud ja minekud. Vali, kas lülitad kliimaseadme lahkumisel automaatselt välja ja naastes uuesti sisse, et saaksid nautida täiuslikku temperatuuri. Nii säästad elektrit märkamatult.

Jälgi ja analüüsi siseruumide mugavust
Nii niiskus kui temperatuur mõjutavad Sinu mugavust. Seetõttu on Smart Controlleril sisseehitatud niiskus- ja temperatuuriandurid, mis annavad ülevaate sisekeskkonnast reaalajas ja tagasiulatuvalt.

Ühenda kõik oma kliimaseadmed
Paigalda igasse ruumi üks nutikas kontroller kliimaseadme kohta ja juhi kõiki seadmeid ühest rakendusest.

Saad valida iga ruumi jaoks erinevad temperatuurid ja seadistused erinevatel kellaaegadel ning jälgida muutusi ruumide sisekeskkonnas.

Kiire ja lihtne paigaldus
Nutika kontrolleri konfigureerimiseks otse mobiiltelefonist kulub vaid mõni minut. Ühenda see oma kliimaseadme lähedale, seejärel vali sobiv asukoht (seinale kinnitatuna või mööblile asetatuna).
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.