Aqara nutikodu juhtseade Hub M3

Aqara
Tootekood: HM-G01D
Hind
143.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Aqara Hub M3 juhtseadmega saad osa nutikodu automatiseerimise tulevikust – see pakub pidevat ühenduvust ja täiustatud privaatsust. Integreeri sujuvalt Aqara ja Matteri seadmeid selle mitmeprotokollilise toe, kohalike toimingute ja võimsate funktsioonidega. Lihtne seadistamine, energiasäästlik automatiseerimine ja suurepärane ühenduvus muudavad Sinu nutika kodu veelgi mugavamaks.

Mitme protokolli ja Matter tugi
M3 Hub abil saad kogeda nutikat elamist. See on ühekordne lahendus Aqara Zigbee ja Threadi seadmete ühendamiseks Matteri ökosüsteemiga. Enam ei pea muretsema juhtmevabade protokollide pärast, lihtsalt naudi oma nutiseadmete mugavust ja funktsioone.

Lihtne kohalik juhtimine
M3 viib automatiseerimise pilvest kohalikku, parandades seejuures stabiilsust ja seadmehaldust.

Matter kontroller
Tänu Matter kontrolleri funktsionaalsusele saab M3 integreerida kolmanda osapoole Matteri seadmed Aqara Home rakendusse, avades lihtsa, kuid võimsa Aqara Home automaatika tuhandetele Matteri seadmetele.

IR kontroller
Tagasiside ja õppimisvõimalustega IR-kontroller pakub intuitiivset lahendust paljude IR-ühilduvate seadmete juhtimiseks. Nüüd on sellel võime tuvastada olekut ja integreerida vahelduvvooluseadmed Matteri süsteemi.

Juhtseadme migratsioon
M3 võimaldab lihtsat üleminekut vanematelt Aqara juhtseadmetelt, pakkudes sujuvat võrguuuendust ilma seadmete käsitsi taasühendamiseta.

Suurepärane juhtmega ja juhtmevaba ühenduvus
Naudi kiirust, paremat leviala ja usaldusväärsemat internetti kaheribalise WiFi ja RJ45-pesa kaudu ning paindlikke toitevalikuid PoE ja USB-C abil.

Keskendu privaatsusele ja krüpteeritud salvestusele
M3 suurendab Sinu privaatsust, hoides andmeid turvaliselt seadmes, ilma pilve üles laadimata, tagades seeläbi isikliku teabe privaatsuse.

Võimas kõlar ja kohandatavad helinad
M3 juhtseadme 95 dB kõlar toimib Aqara Home Alert sireenina või kasuta seda teadete edastamiseks. See võimaldab kohandatud helinaid integreerida automaatikatesse isegi ilma internetiühenduseta.

Paindlik paigutus ja lihtne seadistamine
M3-ga on kaasas kinnitus, kruvid ja kleebis, mida on lihtne asetada tasasele pinnale, näiteks seintele või lakke. Pärast toite sisselülitamist võimaldab MagicPair automaatset Aqara Home rakenduse tuvastamist.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.