Aqara nutilukk Smart Lock U200, hõbedane

Aqara
Tootekood: EL-D02D-S
Hind
313.40 €
Kuumakse
9.14 € / kuumakse alates
Matter over Thread tugi
U200-l on Matter over Thread tugi, mis tagab sujuva ühilduvuse erinevate nutikate kodusüsteemidega. See tagab pingutusteta integreerimise laia valiku seadistustega, pikendades potentsiaalselt luku aku kasutust kuue kuuni.

Automaatne lukustusfunktsioon
Integreeritud güroskoobiga U200 saab Sulle meelde tuletada, kui uks jäetakse praokile, tagades Sinu ruumi turvalisuse. Lisaks suudab selle täiustatud tehnoloogia ukse sujuvalt lukustada, kui see on suletud, lisades Sinu igapäevasele rutiinile täiendava mugavuse.

Vaikse avamise režiim
Ava oma uks muretult vähendatud müratasemega, mida saadab ainult aeglaselt pöörleva mootori õrn sumin, tagades rahu ja vaikuse.

Täiendavad ja hädaolukorras avamise valikud
Lisaks standardsetele avamismeetoditele pakub U200 täiendavaid ja hädaabivõimalusi, nagu mehaanilised võtmed, isikupärastatud PIN-koodid ja töökindel sõrmejäljetuvastus. See on sujuvalt integreeritud Aqara Home rakendusega ja ühilduv erinevate kolmandate osapoolte ökosüsteemidega, mis tagab kasutajatele laia valiku turvalisi ja mugavaid juurdepääsulahendusi.

Mitmekülgne liitiumioonaku
Lukk on väga mitmekülgne ja suudab kestva jõudluse tagamiseks töötada laetavate liitiumioonakudega. Klaviatuur toetab AAA patareisid ja juhtmega toidet, mis tagab katkematu funktsionaalsuse. Täiustatud turvalisus on tagatud Tamper Alert funktsioonidega. See sobib suurepäraselt temperatuuride puhul, mis jäävad vahemikku -15–66 °C, ja on mõeldud kasutamiseks välitingimustes IPX5 reitinguga.

Lihtne seadistamine
U200, mis on loodud lihtsaks paigaldamiseks, integreerub sujuvalt Sinu praeguse ukselukuga, kui silindril on hädaabifunktsioon*. See välistab vajaduse keerukate seadistuste või uste muutmise järele, pakkudes mugavat ja arusaadavat meetodit kodu turvalisuse suurendamiseks.

Ajutised paroolid
U200 tagab turvalise juurdepääsu mitmesuguste ajutiste paroolivalikutega, sealhulgas võrguühenduseta paroolid (ühekordsed paroolid) ja perioodilised paroolid, pakkudes paindlikke ja mugavaid lahendusi.

Paigaldusnõuded
  • Euro Mortise lukud. Toetab europrofiili ja Scandi silindreid. Veendu, et Sinu silindril on hädaabifunktsioon*.
  • US Deadbolt lukud. Sobib ühesilindrilistele lukkudele. Toetab 2-3/8" (60mm) ja 2-3/4" (70mm) tagakülge. Paigaldamiseks on vaja PH1 kruvikeerajat.
*Selle funktsiooniga varustatud lukustussilinder võimaldab selle võtmega väljastpoolt avada, isegi kui sees on juba mõni teine võti. U200 on spetsiaalselt loodud ühilduma seda võimalust pakkuvate silindritega.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.