Aqara

Aqara nutikas söötja Pet Feeder PETC1-M01

Tootekood:
PETC1-M01
Hind
123.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
NB! Vajab töötamiseks Aqara Zigbee 3.0 Hubi.

Aqara Smart Pet Feeder C1 on nutikas lemmikloomasöötja, mis tagab lemmiklooma söötmise ka siis, kui Sa pole kodus. See on ideaalne lahendus lemmikloomaomanikele, kes soovivad tagada oma lemmikloomade korrapärase toitmise.

Lai
ühilduvus
Aqara Smart Pet Feeder C1 ühildub kõige populaarsemate ökosüsteemidega ja seda saab juhtida hääljuhtimise teel. Omab Siri, Alexa, Google ja IFTTT tuge.

Zigbee 3.0 protokoll
Naudi kiireima, stabiilseima ja energiasäästlikuma nutika kodu tehnoloogia eeliseid. Parem stabiilsus ja ühilduvus (standardsem protokoll), pikem tugi ja rohkem funktsioone.

Plaaniline ja kaugsöötmine
Söötja on alati ühendatud Aqara jaoturiga, seda saab kaugjuhtida isegi siis, kui oled sadade kilomeetrite kaugusel.

Nutikodu automaatika
Aqara Home'is saad teha automaatikaid teiste andurite ja kontrolleritega ning serveerida toitu nii mitu korda päevas, kui soovid.

Valikuline akuvarundus ja kohalikud automatiseeringud
Lisaks USB-toitele toetab Pet Feeder C1 D-tüüpi (LR20) patareisid. Erinevalt teistest söötjatest jääb see ühendatuks ka patareitoitel, kui näiteks elektriühendus katkeb. Samuti jätkab C1 graafikujärgset söötmist ka pärast hubi või internetiühenduse katkemist.

Zigbee leviala laiendaja
Pet Feeder C1 tugevdab Zigbee võrku toimides leviala laiendajana. Aqara Zigbee kaugseadmed loovad sellega ühenduse automaatselt.

4-liitrine toidupaak
väikestele ja keskmistele lemmikloomadele
Suur 4-liitrine toidupaak sobib nii kassidele kui koertele kaaluga kuni 15 kg ja mahutab umbes 1,7 kg tavalist kuivtoitu. Sellest jätkub kuni kuu aega 4 kg kaaluva kassi toitmiseks.

Hoiab lemmikloomatoidu värske ja kuivana
Tänu kuivatusainele hoiab Pet Feeder C1 toidu kuivana ja värskena, lekkekindla konstruktsiooniga paagi kaas hoiab toidu kindlalt paagis ka kallutamise korral.

Hääleedastus
Söötjal on sisseehitatud mikrofon, mida saab kasutada lemmikloomale saadetud sõnumi salvestamiseks ja talle edastamiseks, kui toit on serveeritud.

Ohutu ja kergesti puhastatav disain
Kõik seadme osad, mis toiduga kokku puutuvad, on valmistatud lemmikloomale ohututest materjalidest. Roostevabast terasest kaussi, plastpaaki ja kummist utiliseerimisratast on lihtne puhastada ja eemaldada.

Tehnilised andmed:
  • Mõõtmed: 193 × 193 × 312 mm
  • Maht: 4 l
  • Töötemperatuur: -10–45° C

Komplektis:

  • Aqara Pet Feeder C1
  • USB-kaabel 
  • Roostevabast terasest kauss 
  • Plastkauss 
  • Kuivatusaine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.