Aqara

Aqara relee Dual Relay Module T2

Tootekood:
DCM-K01
Hind
40.25 €
Täiustatud ühilduvus
Pärast Aqara Hub-iga ühendamist pakub T2 ühilduvust erinevate platvormidega, sealhulgas HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT ja Matter. See võimaldab traditsioonilistel seadmetel saada nutikaks ja integreerib need sujuvalt mitme kolmanda osapoole süsteemiga. Unusta erinevate protokollide ja platvormide piirangud ning naudi sujuvat ja harmoonilist nutikodu kogemust.

Olemasolevad seadmed nutikaks
Muuda tavalised seadmed nutiseadmeteks, sealhulgas rulood, kardinamootorid, garaažiuksed, väravad ja elektrilised lükanduksed. T2 toetab kahte režiimi: kuivkontakt ja märgkontakt. Kuiva kontakti režiimis saab mootorite, garaažiuste, väravate ja muude seadmete juhtimiseks valida avamise-sulgemise impulsi või sisse-välja signaali. Märgkontakti režiimis saab intelligentset valgusjuhtimist hõlpsasti kasutada ilma originaaltehnikat välja vahetamata.

Ohutus on põhiline
T2 toetab ülekuumenemiskaitset, tagades seadmete töökindluse ja pikaealisuse. Kui seadme temperatuur on ebanormaalne või võimsus ületab 2500 W, lülitub seade elektriohutuse tagamiseks automaatselt välja.

Energiatarbimise jälgimine
T2 on varustatud väljalülitusmäluga, mis võimaldab seadmel oma viimast olekut meeles pidada, et mitte voolukatkestuse korral öösel valgust ootamatult sisse lülitada. T2 releel on ka elektritarbimise jälgimise funktsioon, mis võimaldab seadme automatiseerimist hõlpsalt lähtestada, leevendades nii ootamatute elektrikatkestuste või seadme lähtestustega seotud muresid.

Zigbee protokoll
Tänu Zigbee juhtmevabale protokollile saad nautida kõige kiiremat, stabiilsemat ja energiasäästlikumat nutikodu tehnoloogiat.

Lihtne paigaldamine
Väikese suurusega T2 saab paigaldada valgusti lähedale, lüliti või seinakontakti taha ning see sisaldab ka DIN-rööbast. Mitmekülgne disain sobib ümmarguste EL-i seinakarpidega ja muude konfiguratsioonidega, nagu 86 mm ja USA-tüüpi.

NB! Tööks on vajalik Aqara Hub, mis on müügil eraldi.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.