Aqara

Aqara temperatuuri- ja niiskusandur T1

Tootekood:
TH-S02D
Hind
26.40 €
Reaalajas märguanded
Aqara temperatuuri- ja niiskuseandur võimaldab Sul oma kodu temperatuuri, niiskustaseme ja õhurõhuga kursis olla. Kui temperatuur või niiskustase on Sinu valitud mugavustsoonist väljaspool, saadab Aqara Hub Sinu telefoni teavituse.

Andmete logimine
Andmed salvestatakse pilve, mis võimaldab Sul vaadata ka varasemaid väärtusi.

Täiustatud ühilduvus
Pärast Aqara Hub-iga ühendamist pakub sensor ühilduvust erinevate platvormidega, sealhulgas HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT ja Matter. See võimaldab traditsioonilistel seadmetel saada nutikaks ja integreerib need sujuvalt mitme kolmanda osapoole süsteemiga. Unusta erinevate protokollide ja platvormide piirangud ning naudi sujuvat ja harmoonilist nutikodu kogemust.

Aqara koduautomaatika
Aqara nutikodu tootevaliku abil saad aktiveerida erinevaid stseene ja automatiseeringuid. Näiteks saad Aqara seinalüliti abil automaatselt sisse lülitada vannitoa väljatõmbeventilaatori, kui duši all käimise ajal tuvastatakse niiskuse tõus.

Edasijõudnud tehnoloogia
Aqara temperatuuri- ja niiskusanduril on tööstusliku kvaliteediga andur, mis tagab niiskuse tuvastamise täpsuse ±3% ja temperatuuri tuvastamise täpsuse ±0,3 °C.

2 aastat patarei eluiga
Väike patarei suudab sensorit toita üle 2 aasta.

NB! Tööks on vajalik Aqara Hub, mis on müügil eraldi.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.