Tessan Wall Socket TS-332-DE

Tessan
Tootekood: TS-332-DE
Hind
14.05 €

Tessan Seina Pistik TS-332-DE

Kompaktne Tessan TS-332-DE seina pistik on kasulik nii kodus kui ka reisides. See on varustatud AC pistikuga, ühe USB-A pordiga ja 15 cm USB-C kaabliga, võimaldades laadida või toita kuni kolme seadet samaaegselt. See paistab silma ka muljetavaldava jõudluse ja kerge, kaasaskantava disainiga, mistõttu on seda lihtne kaasa võtta peaaegu igale poole.

Integreeritud Kaabel

Te ei pea enam alati olema varustatud lisalaadimiskaabliga oma seadmete jaoks. Tessan pistikuga tuleb kaasa 15-sentimeetrine USB-C kaabel, mis võimaldab mugavalt laadida teie nutitelefoni, kõrvaklappe või tahvelarvutit. Tänu oma lamele disainile ja TPE materjali kattele on see erakordselt vastupidav ja kahjustustele vastupidav – te ei pea muretsema, et see kiiresti alt veab.

Kuni 3 Seadet Samaaegselt

Pistik võimaldab ühendada kuni kolme seadet samaaegselt, nii et te ei pea mõtlema, millist seadet rohkem vajate või ootama, kuni üks on kasutamiseks valmis, enne kui teise ühendate. Toode paistab silma ka laia ühilduvusega. See suudab hõlpsasti toita seadmeid nagu telefonid, tahvelarvutid, juhtmevabad kõrvaklapid, nutikellad, power bank'id, digikaamerad või mängukonsoolid.

Kerge ja Kaasaskantav

Kas lähete puhkusele või ärireisile? Võtke pistik kaasa! TS-322-DE mudel kaalub vaid 139 g ja selle mõõtmed on 6.2 x 7.5 x 5.4 cm. See tähendab, et saate selle hõlpsasti oma pagasisse mahutada – see ei võta liiga palju ruumi ega ole üleliia koormav.

Kõrge Jõudlus

Tessan pistik rahuldab kergesti teie seadmete toitevajadused. Selle USB-A port pakub voolu kuni 2.4 A ja USB-C pordi puhul saate maksimaalselt 3 A. See võimaldab teil kiiresti laadida valitud seadmeid! Lisaks pakub toote AC pistik toite kuni 3600 W, võimaldades toita enamikku populaarsetest seadmetest, nagu sülearvutid, telerid ja paljud teised.

TootjaTessan
mudelTS-322-DE
VärvValge
Saadaval pistikud ja pordid1x AC pistik, 1x USB-A port, 1x USB-C kaabel
AC pistiku väljundvool230 V, 16 A, 3600 W max.
USB-A pordi väljundvool5 V, 2.4 A max.
USB-C pordi väljundvool5 V, 3 A max.
Mõõtmed6.2 x 7.5 x 5.4 cm
Kaal139 g
USB-C kaabli pikkus15 cm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
326 tk
Tellimine esindusse 6-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.