Xiaomi

Xiaomi nutipistik Smart Plug 2

Tootekood:
BHR6868EU
Hind
16.30 €
Muuda traditsioonilised seadmed nutikaks
  • Kauglüliti
  • Nutikas ajastus
  • Jälgi energiatarbimist
  • Ohutu kasutada

Hääljuhtimine
Lülita oma Xiaomi Smart Plug 2 sisse või välja lihtsalt oma häälega Google’i abil. Hääljuhtimine ei ole saadaval eesti keeles.

Xiaomi Home rakendus
Saad oma nutitelefoniga lihtsalt nutikat pistikut sisse ja välja lülitada, et juhtida kodus traditsiooniliste seadmete energiatarbimist.

Kaugjuhtimine
Kui oled reisil või kodust väljas hilisel õhtusöögil saad kodus valgusti kaugjuhtimisega sisse lülitada, et oma kassil silma peal hoida.

Nutikas ajastamine
Kui unustad sageli hommikul kodust lahkudes veekeetja või õhuniisutaja välja lülitada, saad seadistada nutika ajastamise, vältimaks seda, et Sa seda seadet tõesti välja ei lülitanud.

Reaalajas energiatarbimine
Täielik ja üksikasjalik statistika võimaldab energiatarbimise tõhusat analüüsimist.

Lüliti oleku mälu
Ära muretse ootamatu elektrikatkestuse pärast. Xiaomi Smart Plug 2 salvestab lüliti oleku ja taastab automaatselt sisse/välja oleku pärast elektrikatkestust.

Ohutu kasutamine
Korpus on valmistatud leegiaeglustavast materjalist, mis on läbinud 750 °C sädemetesti, olles vastupidav kõrgele temperatuurile ja tulele.

Kompaktne disain
See võtab väikese ruumi. Ükskõik, kas seda kasutatakse seinakontaktide või pikendusjuhtmetega, võtab Smart Plug 2 vähe ruumi, vähendades seega pistikupesade konflikte.

Kiire seadistamine kolme sammuga
Juhi Xiaomi Smart Plug 2 hõlpsalt Xiaomi Home rakenduse kaudu. Ühenda toiteallikaga ja oota, kuni oranž tuli hakkab vilkuma. Seejärel ava Xiaomi Home rakendus ja klõpsa Xiaomi Smart Plug 2 lisamiseks paremas ülanurgas ikoonil „+”. Vali oma WiFi nimi ja sisesta parool. Nutipistik on edukalt konfigureeritud, kui oranž tuli muutub siniseks.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 3-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.