Baseus

Baseus akupank Bipow 10000mAh 15W Kiirlaadimisega, LED Ekraan, Must

Tootekood:
PPBD050001
Hind
19.90 €

Powerbank Baseus PPDML-I01

Kas sul on oluline võimalus oma seadmeid peaaegu kõikjal maailmas kiiresti laadida? Proovi Baseus PPDML-I01 võimsuspangaga, mille mahutavus on 10000mAh! Saad ühendada mitu seadet korraga ja muretseda nende ohutuse pärast - keerukas kaitse süsteem takistab tõhusalt kahjustusi. Sisseehitatud LED-ekraan muudab toote kasutamise lihtsaks ja kompaktne suurus, kerge kaal ja vastavus rahvusvahelistele lennutranspordi standarditele võimaldavad seda peaaegu kõikjale kaasa võtta.

Kiire laadimine sinu seadmetele

Võimsuspank toetab kiirlaadimist kuni 15W võimsusega. See on ideaalne sinu Huawei, Xiaomi või Samsungi nutitelefonide toiteallikaks. Sinu seadmed saavad uuesti kasutamiseks valmis olla hetkega - suurepärane aja säästja! Aga mis puudutab võimsuspanka enda? Täielikuks laadimiseks kulub vaid kuni 5,5 tundi.

Ühenda mitu seadet korraga

Seade on varustatud mitme väljundiga, et saaksid ühendada sellega mitu seadet korraga. Toode pakub 2 USB 15W väljundporti, 1 mikro-USB 10W sisendporti ja USB-C 15W sisend-/väljundporti. Mida see praktikas tähendab? Võimsuspannaga saad näiteks toita korraga oma tahvelarvutit ja 2 nutitelefoni - enam ei pea ootama esimese seadme laadimist enne järgmise ühendamist!

Ära muretse ohutuse pärast

Kvaliteetne polümeer-litiumaku tagab mitte ainult kiire, vaid ka ohutu laadimise. Baseus pakub kaitset ülepinge, ülevoolume, ülelaadimise ja lühise eest muuhulgas. Võimsuspank on varustatud ka NTC temperatuurianduritega, mis takistavad ülekuumenemist. Toode tuvastab ühendatud seadmed intelligentsesti ja reguleerib nende laadimisvoolu, kaitstes neid kahjustuste eest.

Mõeldud sinu mugavuseks

Võimsuspanka ideaalses seisukorras hoidmine ei tekita sulle isegi pisimatki probleemi. Selle ümbris on eristatav meeldiva tekstuuriga, mis on vastupidav higile ja sõrmejälgedele - saad selle hõlpsalt puhtana hoida. Tänu sellele saad seadet mugavalt kasutada ka suvel. Toode on varustatud lihtsalt loetava LED-ekraaniga, mis kuvab reaalajas praeguse aku taseme.

Unistuste reisikaaslane

Hanki endale usaldusväärne toiteallikas, mis saab sind peaaegu kõikjal kaasas käia. Baseus võimsuspank on kerge ja käepärane - selle transportimine ei põhjusta sulle probleeme. Saad selle praktilise seadme isegi lennukile kaasa võtta - see vastab kõigile vajalikele nõuetele. Baseus annab sulle võimaluse laadida oma varustust mugavalt kõikjal, kus seda vajad.

Seda saab kasutada nii paljudel viisidel

Võimsuspanka ei pea kasutama ainult telefoni laadimiseks! Baseus brändi seade sobib paljudeks erinevateks rakendusteks. Tahad natuke jahutada kuumal suvepäeval? Ühenda oma kaasaskantav ventilaator ja naudi meeldivat briisi! On toitekatkestus, sinu sülearvuti hakkab otsa saama ja sul on oluline projekt lõpetada? Võimsuspank tuleb appi! Selle pikk tööaeg ja kaasaskantav disain vastavad kindlasti sinu ootustele.

BrändBaseus
NimiBipow digitaalse ekraaniga võimsuspank
MudelPPDML-I01
Mõõtmed153x68,8x16,9mm
VärvMust
Aku tüüpPolümeer-litium
Aku mahutavus10000mAh/3,7V (37Wh)
Energia muundamise määr≥75%
Mikro-USB sisend5V/2A
USB-C sisend5V/3A
USB-C väljund5V/3A
USB1/USB2 väljund5V/3A

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
3 tk
Rocca al Mare keskus
3 tk
Magistrali Keskus
3 tk
Vesse Maksimarket
3 tk
Kristiine Keskus
3 tk
Järveotsa esindus
103 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
5 tk
Narva
Narva Fama keskus
4 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
3 tk
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.