Choetech B658 Solar power bank 2x USB 10000mAh Qi 5W (black-orange)

Choetech
Tootekood: B658
  • Maht: 10000 mAh
Hind
25.40 €

Choetech B658 päikeseenergia powerbank 2x USB 10000mAh Qi 5W (must ja oranž).

Choetech Powerbankiga laadite oma seadmeid kiiresti ja ohutult! Sellel on kuni 2 USB väljundit, nii et saate laadida mitmeid seadmeid samaaegselt. Selle kõrge mahtuvus on lausa 10000 mAh. Mis veelgi parem, saate seda hõlpsasti laadida sisseehitatud päikesepaneelide või USB-kaabli abil.

Erakordne mahtuvus

Choetech powerbanki eristab selle kõrge mahtuvus, mis ulatub kuni 10000 mAh. Mis veelgi parem, sellel on USB-C sisend ja 2 USB väljundit, mis võimaldab teil laadida mitmeid seadmeid samaaegselt. Kõik see teeb sellest powerbankist ideaalse lahenduse hädaolukordades.

2 laadimisviisi

Saate Choetech powerbanki hõlpsasti laadida USB-kaabli abil. Kuid see on varustatud ka päikesepaneelidega, nii et see suudab ka akusid kiiresti taastada. Kõik, mida peate tegema, on see otse päikesevalguse kätte asetada. Te ei pea seadistama ega konfigureerima midagi muud, mis muudab selle laadimise äärmiselt lihtsaks!

Kasutusmugavus

Choetech ei ole mitte ainult funktsionaalne seade, vaid ka tagatud kasutusmugavus. See paistab silma oma kõrge ühilduvusega erinevate seadmetega, sealhulgas iPhone, Huawei ja Samsung. Samuti on see väga kerge, ja mis veelgi parem, saate selle hõlpsasti kinnitada oma seljakoti või kotti, kasutades komplektis olevat Velcro nööri.

Lisaflashlight

Powerbank on varustatud taskulambiga, et valgustada teie ruumi öiste matkade või telkimisreiside ajal. Sellel on võimalus režiime vahetada, et tagada veelgi suurem mugavus. Taskulambi režiim on kasulik öistel matkadel, samas kui pehme valguse režiim sobib ideaalselt teie telgi valgustamiseks. SOS-režiim ja stroborežiim on samuti teie käsutuses.

Komplektis

PowerbankUSB-micro kaabelVelcro nöör

TootjaChoetech
Mudeli numberB658
Monokristalliline paneelüksik kristall 1.8W
VärvMust-oranž
Mahtuvus10000mAh
SisendTYPE-C: 5V/2A
VäljundUSBA1: 5V/2.1A
Toote suurus171 × 84 × 22 mm
Korpuse materjalABS+TPU plast
Kaal328 g
Muud omadusedtäiesti veekindel

Andmed

Maht10000 mAh
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.