Ecoflow

EcoFlow Delta Pro 3600Wh 4500W Laadimisjaam - Must/Hall

Tootekood:
5004501014
  • Maht: 3600 mAh
Hind
2 349.90 €
Kuumakse
68.54 € / kuumakse alates
EcoFlow DELTA Pro kaasaskantav laadimisjaam - Kaasaskantav koduaku DELTA Pro on varustatud 3,6kWh mahutavusega, mida saab laiendada kuni 25kWh-ni. Saate selle otse integreerida oma kodu ringkondadega Smart Home paneeli kaudu. Ideaalne kodu varuks.
- Võimaldab toita peaaegu kõike DELTA Pro juhib tööstust, kui on juttu vahelduvvoolu väljundvõimsusest. 3600W-ga saate toita suure võimsusega seadmeid, nagu kuivatid, kliimaseadmed ja muu. Vajate veelgi rohkem võimsust? Ühendage kaks ühikut kokku, et saavutada Smart Home paneeli abil tohutu 7200W.
- Laiendatav ökosüsteem DELTA Pro on rohkem kui lihtsalt kaasaskantav laadimisjaam. Seda saab laiendada lisapatareide, Smart Generators ja isegi Smart Home paneeliga. Juhtige seda kõike DELTA Pro kaugjuhtimispuldi või oma telefoniga, kasutades EcoFlow rakendust.
- Maailma kõige kiiremini laadiv kaasaskantav laadimisjaam DELTA Pro saab laadida ühe kuuest meetodist. See on esimene, mida saab laadida EV jaamast, ja isegi saavutada kiire 6500W laadimine, kombineerides meetodeid. See on tööstuse kuldstandard.

Andmed

Maht3600 mAh
Kaal45000 kg

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.