Camrock LED lamp Live Stream

Camrock
Tootekood: CR4180
Hind
31.20 €
14 erinevat värvilist valgusefekti
Nutitelefonihoidikuga Camrock Live Stream LED valgustiga muutuvad Sinu fotod, videod ja otseülekanded veelgi paremaks. Seade on varustatud RGB dioodidega, mis võimaldavad saada 14 erinevat värvi valgust. Olenemata sellest, kas teed Instagrami jaoks fotosid, salvestad TikToki jaoks videoid, filmid vloge või otsid viisi, kuidas oma veebiseminaride kvaliteeti parandada, siis see LED lamp aitab Sul teistest eristuda. Tänu Live Stream LED lambile saad valgustust reguleerida peaaegu igas olukorras.

Värvitemperatuuri reguleerimine
LED lamp võimaldab reguleerida värvitemperatuuri vahemikus 2700K–6500K. Hele toon võib olenevalt Sinu eelistustest olla soojem või külmem. Ükskõik, kas soovid hubast atmosfääri või vajad eredat neutraalset valgustust siis Camrock LED lamp aitab Sul soovitud efekte saavutada.

Täiuslik täitevalgus
Tänu LED lambi modulaarsele disainile saad seda kasutada nii nutitelefoni esi- kui ka tagumise objektiiviga töötades. Ükskõik, kas soovid jäädvustada täiuslikku pilti või teha põhikaameraga professionaalseid kaadreid, pakub Camrock Live Stream täiuslikku valgustust, tuues esile üksikasjad ja kõrvaldades varje.

Telefonihoidik
Tundide kaupa filmi vaadates või striimides pole nutitelefoni käes hoidmine kuigi mugav. Tänu liigutatavate käte kasutamisele saab Camrock Live Streami lambi muuta ergonoomiliseks nutitelefoni hoidjaks. Statiiv, mis võimaldab reguleerida kaldenurka, sobib suurepäraselt lauale, kirjutuslauale või ka öökapile paigutamiseks.

Lai ühilduvus
Camrock Live Stream valgustiga integreeritud nutitelefoni hoidik pakub ühilduvust sadade turul saadaolevate seadmetega. Kinnitus sobib telefoni mudelitele laiusega 63–90 mm ning ühildub nii iPhone kui ka Android nutitelefonidega. 

Vertikaalselt või horisontaalselt
Hoidiku kasutamisel saad nutitelefoni hõlpsalt paigutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

Paigaldamine statiivile
Nutitelefoni hoidikuga Camrock Live Stream LED lamp on varustatud 1/4" keermega. Tänu sellele saad seadme hõlpsalt erinevatele hoidikutele kinnitada, tagades stabiilsuse ja veelgi suurema kasutuse mitmekülgsuse.

Alati käepärast
Camrock Live Stream LED lamp kaalub vaid 150 grammi. Tänu kokkupandavale disainile saad selle hõlpsalt seljakotti või väikesesse kotti panna ja endaga igale poole kaasa võtta.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 3-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.