Maxlife statiiv-käsistatiiv MXST-100, must

Maxlife
EAN: 5907457751729
Hind
11.95 €
Maxlife MXST-100 statiiv-käsistatiiv on Bluetooth-funktsiooniga asendamatu vidin, mis sobib suurepäraselt pildistamiseks ja videote salvestamiseks. See ühildub enamiku nutitelefonidega – nii iOS kui ka Android seadmetega. Tänu kergele ja kompaktsele disainile on seda lihtne kaasas kanda – mahub hästi käekotti, taskusse või seljakotti. Lihtne kasutamine on võimalik tänu teleskoopkäepidemele, mis ulatub kuni 69 cm pikkuseks.

Juhtmevaba juhtpult võimaldab kaugpildistamist Bluetooth ühenduse kaudu, et saaksid kaamerat mugavalt distantsilt juhtida. Käsistatiivi telefonihoidik ühildub 64–87 mm laiuste seadmetega.

MXST-100 on varustatud kolme jalaga, mis toimivad statiivina. Need tagavad stabiilsuse pildistamisel või videote salvestamisel. 360° pööratav disain võimaldab reguleerida hoidikut sobivasse asendisse ja pildistada erinevatest vaatenurkadest.

Bluetooth-funktsiooniga statiiv-käsistatiiv on täiuslik lahendus reisijatele, fotograafiahuvilistele ja kõigile, kes soovivad jäädvustada hetki lihtsal ja mugaval viisil.
  • Kaks ühes statiiv ja käsistatiiv
  • Bluetooth ühendus & kaugjuhtimispult
  • Pikeneb kuni 69 cm pikkuseks
  • 360° pööratav telefonihoidik
  • Sobiv telefoni laius: 64–87 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.