Adjustable Capacitive Stylus Nillkin iSketch for phone/tablet (white)

Nillkin
EAN: 6902048186798
Hind
39.70 €

Nillkin iSketch reguleeritav kapatsiivne pliiats telefonile/tabletile (valge)

Nillkin iSketch on kapatsiivne pliiats, mis muudab teie tahvelarvuti või nutitelefoni kasutamise nauditavamaks. Süsinikkiust otsik ja nutikas kiip pakuvad 3 erinevat tundlikkuse taset, tagades iga liikumise sujuvuse ja täpsuse. Intuitiivne ühe nupuga juhtimine võimaldab lihtsat kasutamist ning 10-tunnine tööaeg ühe laadimisega tagab katkematu kasutamise kogu päeva jooksul.

Kolm tundlikkuse taset

Nillkin pliiats pakub kolme tundlikkuse taset, mis kohanduvad erinevate kasutustingimustega, pakkudes ideaalset kogemust kirjutamiseks ja joonistamiseks teie seadmel. L-režiim on ideaalne seadmete jaoks, millel pole karastatud klaasi, pakkudes kõrget reageerimist ja kohest puutetundlikkuse vastust. M-režiim on pühendatud seadmetele, millel on õhuke karastatud klaas, tagades sujuva ja mugava kirjutamiskogemuse. H-režiim on aga mõeldud spetsiaalselt paksema karastatud klaasiga seadmetele, pakkudes täiuslikku täpsust ja kontrolli igasuguste joonistuste üle.

Pikk tööaeg

Nillkin iSketch on ideaalne tööriist neile, kes hindavad usaldusväärsust ja pikaajalist jõudlust. Ühe laadimisega kuni 10 tunni tööajaga saate nautida loomist ja kirjutamist kogu päeva ilma katkestusteta. Kiire laadimine vaid 45 minutiga võimaldab teil kiiresti tööle naasta, kui aku tühjaks saab.

Mõeldud disain

Süsinikkiust otsik tagab äärmise täpsuse ja sujuvuse kirjutamisel ja joonistamisel, andes teile täieliku kontrolli iga liikumise üle. Tänu lihtsale ühe nupuga juhtimisele saate pliiatsi hõlpsasti sisse ja välja lülitada, ilma et peaksite Bluetoothiga ühendama. Veelgi enam, ergonoomiline disain tagab mugava haarde, nii et saate töötada pikka aega väsimata.

Komplektis:

pliiatsUSB laadimiskaabelvahetatav otsikpinsetid otsiku jaokskasutusjuhend

 

TootjaNillkin
VärvValge
MaterjalAlumiiniumisulamist
TööaegKuni 10 tundi
Laadimisaeg45 minutit
Seisaku aeg180 päeva
Aku maht110 mAh
Kaal15,5 g
Mõõtmed159,7 x 9 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.