Apple

Apple Pencil (2. põlvkond) - Valge, Juhtmeta Laadimine

Tootekood:
MU8F2ZM/A
Hind
153.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • Juhtmeta sidumine ja laadimine
  • Kinnitub magnetiga
  • Topeltkoputus tööriistade vahetamiseks
  • Pikslipealt täpne
  • Kalde- ja survetundlikkus
  • Ülikiire reaktsiooniaeg

Mis meelel, see kirjas.
Apple Pencil paneb paika, milline peaks joonistamine, kirjutamine ja dokumentidesse märkmete tegemine olema – intuitiivne, täpne ja imelihtne. Olematu viivituse, pikslitasemel täpsuse, kalde- ja survetundlikkuse ning võimalusega oma kätt töötades ekraanile toetada. Äärmiselt lihtne kasutada ja alati valmis, kui inspiratsioon peale tuleb.

Loodud looma enamat lihtsamalt.
Uus Apple Pencil kinnitub magneti abil kindlalt sinu iPad Pro külge. Kinnitumise järel hakatakse seda laadima ja see seotakse automaatselt sinu seadmega. Lisaks on Apple Pencili kasutamiseks uusi võimalusi. Topeltkoputusega saad lihtsalt vahetada tööriistu ilma seda maha panemata.

Lihtne ühendamine. Juhtmeta laadimine.
Uut Apple Pencilit hakatakse laadima siis, kui asetad lameda osa iPad Pro paremale küljele. See ühendatakse ka automaatselt sinu seadmega. Ning saad iPad Prod ja Apple Pencilit korraga laadida. Maagia? Tegelikult hoopis magnet.

Puuduta uute võimaluste kasutamiseks.
Uus Apple Pencil võimaldab sul muuta pintsli suurust ja režiimi topeltkoputusega just seal, kus su sõrm asub. Ning saad koputusi kohandada, et vahetada tööriistu, mida kõige enam kasutad.

Tipptehnoloogia kõrgkunstiks. Ja kõigeks muuks.
Apple Pencil on inspiratsioonipuhangu ajal ideaalne tööriist. Kasuta seda märkmete tegemiseks, akvarellmaali loomiseks või ehitusplatsil hoone projekteerimiseks. Saad teatud rakendustes otse kirjutada ning App Store'is leidub palju rakendusi, mis võimaldavad Apple Penciliga veelgi enam teha. Mis iganes sul plaanis, Apple Pencil pliiatsit on hõlbus kasutada ja sa ei taha seda käest ära panna.

Arendatum tehnoloogia sujuvaks tööks.
Apple Pencil peidab endas tehnoloogiat, mis muudab selle kasutamise täiesti intuitiivseks. Tänu pikslitäpsusele ja kiirele reageerimisele on sul tunne, nagu tegu oleks tuttava joonistus- ja kirjutamisriistaga, mida oled alati kasutanud.

Ühilduvad mudelid:
  • iPad mini (6. põlvkond)
  • iPad Pro 12,9-tolline (3., 4. ja 5. põlvkond)
  • iPad Pro 11-tolline (1., 2. ja 3. põlvkond)
  • iPad Air (4. ja 5. põlvkond)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
112 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.