Baseus Brilliance case with keyboard for Ipad 10.9" gen 10 (gray)

Baseus
Tootekood: ARJK020013
Hind
148.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Klaviatuuri ümbris iPad 10 Baseus Brilliance PRO 10.9" (hall)

Loo mugav komplekt tööks tahvelarvuti ja Baseus klaviatuuri ümbrisega. Toode ühendub kiiresti ja tõhusalt sinu seadmega Bluetooth 5.2 abil, ilma segadust tekitamata. Ümbris pakub kvaliteetseid multifunktsionaalseid klahve ja puuteplaati, et suurendada sinu töö efektiivsust. Ümbrise materjal on nahasõbralik ja äärmiselt vastupidav. Lisaks tagab see erakordse mugavuse ja stabiilsuse tänu magnetilisele imendumisele.

Sujuv kirjutamine

Tänu spetsiaalselt disainitud klaviatuurile saad nautida tunde mugavat ja sujuvat kirjutamist. Baseus Brilliance garanteerib iga vajutuse korral täiusliku klahvi tagasipöörde, võimaldades sul kirjutada kiiremini ja täpselt. Täielik otseteedeklahvide rida toetab sinu lemmik iOS, Android ja Windows-spetsiifilisi tegevusi. Lisaks on sellel väike LED-ekraan, mis näitab laadimise staatust või Caps Lock klahvi kasutamist.

Veelgi rohkem võimalusi

Klaviatuuril on sisseehitatud puuteplaat, mis muudab sinu töö tahvelarvutiga veelgi lihtsamaks. Erinevate žestide abil saad avada dokumente, juhtpaneeli ja suumida, muuhulgas. Nüüd saad lihtsalt muuta oma tahvelarvuti sülearvutiks!

Pane rõhku mugavusele

Toode on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Sellel on kerge ja kaasaskantav disain. Sisseehitatud magnetid tagavad seadme usaldusväärse stabiilsuse. Samuti on võimalik reguleerida tahvelarvuti nurka, et saaksid kohandada ideaalse nurga vastavalt oma eelistustele. Vali Baseus Brilliance ümbris ja naudi soovitud mugavust!

Usaldusväärne ühendus

Edasijõudnud Bluetooth 5.2 kiip tagab kiire ja stabiilse ühenduse ilma viivituseta. Nüüd saad oma tahvelarvuti ümbrisega sisse ja välja lülitada. Ümbris on varustatud unerežiimiga, mis aktiveerub automaatselt pärast 10-minutilist kasutamata jäämist - selles režiimis võib see kesta kuni 100 päeva. Kasutatud tehnoloogilised lahendused parandavad oluliselt töö mugavust.

TootjaBaseus
NimiBaseus Brilliance Originaal Klaviatuuri Ümbris Pro (digitaalse ekraaniga)
mudelARJK020013
VärvHall
MaterjalPU + PC + mikrokiud
Mõõtmed254 x 200 x 21 mm
Kaalumbes 680 g
EesmärkiPad 10.9"
Ooteaegumbes 100 päeva
LaadimisliidesType C
Bluetoothi versioon5.2
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.