Baseus Minimalist Series IPad 10 10.2"(2019/2020/2021) protective case (blue)

Baseus
Tootekood: P40112502311-03

Kaitseümbris iPad 10 10.2" (2019/2020/2021) Baseus Minimalist (Sinine)

Teie iPad väärib parimat kaitset, seetõttu on Baseus välja töötanud spetsiaalselt 10.2" iPad seeria (2019/2020/2021) jaoks mõeldud ümbrise, mis tagab mitte ainult tugeva kaitse kukkumiste, kriimustuste jne eest, vaid on ka suurepärane alus mängimise või filmide vaatamise ajal.

Baseus Kaitseümbris

Täielik Kaitse

Baseus ümbris eristub oma hoolikalt läbimõeldud konstruktsiooniga, pakkudes kaitset nii seadme tagaküljele kui ka ekraanile. Ümbrise servad toimivad nagu õhuküsimus, tagades, et teie iPad on kukkumise korral ohutu.

Täielik Kaitse

Spetsiaalselt Teie iPadi jaoks Loomine

Toode on loodud spetsiaalselt 10.2" iPad (2019/2020/2021) jaoks, mis tähendab, et see sobib seadmega ideaalselt. Lisaks on arvesse võetud elemente nagu kõlarid ja nupud, nii et saate mugavalt kasutada kõiki seadme funktsioone, kui see on ümbrises. Kuid see ei ole veel kõik! Ümbris on varustatud aukudega, mis võimaldavad soojuse hajumist, tagades, et teie seade ei kuumene üle.

Kujundatud iPadile

Usaldusväärne Alus

See toode on mitte ainult suurepärane kaitse teie seadmele, vaid ka suurepärane lahendus, kui vaatate sageli filme või mängite oma iPadil. Ümbrise kokkuklapitav disain tähendab, et saate seda kasutada alusena. Lihtsalt klappige avatud osa, et seada iPad soovitud asendisse — vertikaalne või horisontaalne — valik on teie! Rohked tugipunktid võimaldavad seadme stabiilset toetust, kui see on vajalik.

Usaldusväärne Alus

Lisamugavused

Aga see ei ole veel kõik Baseus ümbrise eelised! Toode on varustatud spetsiaalse kohaga styluse jaoks — sinna mahub Baseus Stylus Pen, Apple Pencil II või Apple Pencil I. Paindliku TPU materjali kasutamine võimaldab seadme lihtsat sisestamist ja eemaldamist, aidates teil kiiresti stylust kätte saada, kui see on vajalik! Lisaks pakub ümbris automaatset unerežiimi ja äratamisfunktsiooni tahvelarvutile — lihtsalt sulgege ümbris, et ekraan välja lülitada, või avage see, et see automaatselt sisse lülitada. Mugav, eks?

Lisamugavused

Kvaliteetsed Materjalid

Ümbris on valmistatud tugevast, kuid paindlikust TPU materjalist. See on rasva plekkide suhtes vastupidav, seega ei ole selle puhtana hoidmine teile probleem. Materjal on erakordselt meeldiv puudutusele ja tänu oma pehmele struktuurile on selle paigaldamine ja eemaldamine laste mäng.

Kvaliteetsed Materjalid
TootjaBaseus
mudelP40112502311-03
ÜhilduvusiPad 10.2" (2019/2020/2021)
MaterjalTPU + PU + PC
VärvSinine
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.