Baseus Minimalist Series IPad Mini 4/5 7.9" protective case (black)

Baseus
Tootekood: ARJS040601
Hind
15.25 €

Kaitseümbris Ipad Mini 4/5 7.9" Baseus Minimalist (must)

Kas soovite oma Ipadit tõhusalt kaitsta? Tänu magnetilisele ümbrisele on see võimalik! See kaitseb teie seadet kahjustuste, kriimustuste ja mustuse eest. Lisaks saate seda edukalt kasutada ka alusena joonistamisel või filmide vaatamisel. Veelgi enam, une- ja äratamisfunktsiooniga ümbris aitab teil säästa oma Ipad'i energiat.

-Baseus/ARJS040601/2

Kasutajasõbralik

Baseus magnetiline ümbris on loodud mugavust silmas pidades, mistõttu on see varustatud styluse hoidjaga (Baseus Stylus Pen ja Apple Pencil I/II). Alates tänasest ei kaota te neid enam kunagi! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja paigutada vertikaalselt või horisontaalselt. Mis veelgi enam, horisontaalses asendis saate oma ipad'i seadistada kahe kõrguse peale - üks mugav joonistamiseks ja teine videote vaatamiseks.

-Baseus/ARJS040601/7

Mõeldud disain

Ümbrise disain võimaldab teil selle jagada kaheks osaks, muutes selle veelgi mugavamaks kasutada. Mis veelgi enam, tänu une- ja äratamisfunktsioonile saate oma seadme energiat säästa. Te ei pea ka muretsema selle transportimise pärast, kuna ümbris on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu.

-Baseus/ARJS040601/3

Täielik kaitse

Magnetiline ümbris pakub teie ipad'ile täielikku kaitset. Selle tagakülg on tugevdatud, muutes selle vastupidavamaks löökide ja painutamise suhtes. Mis veelgi enam, iga 4 nurka on täiendavalt tugevdatud, et pakkuda veelgi paremat kaitset.

-Baseus/ARJS040601/4

Parandatud materjal

Baseus ümbris on loodud äärmise hoolikusega. See on valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, mis muudab selle vastupidavaks, kuid samas meeldivaks katsuda. Mis veelgi enam, ümbris talub kulumist ja mustust, mis muudab selle ka kergesti puhastatavaks.

-Baseus/ARJS040601/8
TootjaBaseus
mudelARJS040601
MaterjalPU + TPU + PC
ÜhilduvusiPad Mini 4/5 7.9"
VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.