Baseus Minimalist Series IPad PRO 11"/Pad Air4/Air5 10.9" Magnetic protective case (light grey)

Baseus
Tootekood: ARJS040913
Hind
24.10 €

Magnetiline kaitsekate Ipad Pro 11"/IPad Air4/Air5 10.9" Baseus Minimalist (hall)

Kas soovite oma Ipadit tõhusalt kaitsta? Tänu magnetkattale on see võimalik! See kaitseb teie seadet kahjustuste, kriimustuste ja mustuse eest. Mis veelgi parem, saate seda edukalt kasutada ka alusena joonistamiseks või filmide vaatamiseks. Kate omab ka äratamise ja unerežiimi funktsiooni, et säästa teie Ipad'i energiat.

Kasutajasõbralik

Baseus magnetkate on loodud mugavust silmas pidades, mistõttu on see varustatud pliiatsihoidjaga. Edaspidi ei kaota te neid kunagi enam! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja paigutada vertikaalselt või horisontaalselt. Mis veelgi parem, horisontaalses asendis saate oma Ipad'i paigutada kahel kõrgusel - üks mugav joonistamiseks ja teine videote vaatamiseks.

Mõeldud disain

Katte disain võimaldab teil selle kaheks osaks jagada, muutes selle kasutamise veelgi mugavamaks. Mis veelgi parem, tänu äratamise ja unerežiimi funktsioonile saate säästa energiat oma seadmes. Te ei pea ka muretsema selle transportimise pärast, kuna kate on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu.

Täielik kaitse

Magnetkate pakub teile täielikku kaitset teie Ipadile. Selle tagakülg on tugevdatud, muutes selle vastupidavamaks löökidele ja painutamisele. Mis veelgi parem, iga nelja nurga kaitse on veelgi tugevdatud, et pakkuda veelgi rohkem kaitset. Kaamera on samuti paremini kaitstud, tänu 3,5 mm paksemale disainile.

Parandatud materjal

Baseus kate on loodud äärmise hoolikusega. See on valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, muutes selle kõvaks, kuid samas meeldivaks puudutusele. Mis veelgi parem, kate talub kulumist ja mustust, mis muudab selle ka lihtsaks puhastada.

TootjaBaseus
mudelARJS040913
MaterjalPU + TPU + PC
ÜhilduvusIpad Pro 11"/IPad Air4/Air5 10.9"
VärvHall
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
61 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.