Baseus Minimalist Series IPad PRO 11"/Pad Air4/Air5 10.9" Magnetic protective case (blue)

Baseus
Tootekood: ARJS040903
Hind
23.15 €

Magnetiline kaitsekott Ipad Pro 11"/IPad Air4/Air5 10.9" Baseus Minimalist (sinine)

Kas soovite oma Ipadit tõhusalt kaitsta? Tänu magnetkoti olemasolule on see võimalik! See kaitseb teie seadet kahjustuste, kriimustuste või mustuse eest. Mis veelgi parem, saate seda edukalt kasutada ka alusena joonistamisel või filmide vaatamisel. Kott sisaldab ka äratamis- ja unerežiimi funktsiooni, et säästa teie Ipad'i energiat.

Kasutajasõbralik

Baseus magnetkott on loodud mugavust silmas pidades, seetõttu on see varustatud pliiatsihoidjaga. Edaspidi ei kaota te neid enam kunagi! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja paigutada vertikaalselt või horisontaalselt. Mis veelgi parem, horisontaalses asendis saate oma Ipad'i paigutada kahel kõrgusel - üks mugav joonistamiseks ja teine videote vaatamiseks.

Mõeldud disain

Koti disain võimaldab teil selle jagada kaheks osaks, muutes selle kasutamise veelgi mugavamaks. Mis veelgi parem, tänu äratamis- ja unerežiimi funktsioonile saate säästa energiat oma seadmes. Te ei pea ka muretsema selle transportimise pärast, kuna kott on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu.

Täielik kaitse

Magnetkott tagab teie Ipadile täieliku kaitse. Selle tagakülg on tugevdatud, muutes selle vastupidavamaks ja löögikindlamaks. Mis veelgi parem, iga 4 nurk on täiendavalt tugevdatud, et pakkuda veelgi rohkem kaitset. Kaamera on samuti täiendavalt kaitstud, tänu 3,5 mm paksemale disainile.

Parandatud materjal

Baseus kott on loodud äärmise hoolikusega. See on valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, muutes selle kõvaks, kuid samas meeldivaks puudutusele. Mis veelgi parem, kott talub kulumist ja mustust, mis muudab selle ka lihtsaks puhastamiseks.

TootjaBaseus
mudelARJS040903
MaterjalPU + TPU + PC
ÜhilduvusIpad Pro 11"/IPad Air4/Air5 10.9"
VärvSinine
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.