Baseus Minimalist Series IPad PRO 12.9 Magnetic protective case (light grey)

Baseus
Tootekood: ARJS040813
Hind
24.45 €

Magnetiline kaitseümbris Ipad Pro 12.9 Baseus Minimalist (heledat hall)

Kas soovite oma Ipadit tõhusalt kaitsta? Tänu magnetilisele ümbrisele on see võimalik! See kaitseb teie seadet kahjustuste, kriimustuste ja mustuse eest. Mis veelgi parem, saate seda edukalt kasutada ka alusena joonistamisel või filmide vaatamisel. Ümbrisel on ka ärkamise ja unerežiimi funktsioon, et säästa teie Ipad'i energiat.

Kasutajasõbralik

Baseus magnetiline ümbris on loodud mugavust silmas pidades, mistõttu on see varustatud pliiatsihoidjaga. Edaspidi ei kaota te neid enam kunagi! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja paigutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. Mis veelgi parem, horisontaalses asendis saate oma Ipadit paigutada kahe kõrgusele - üks mugav joonistamiseks ja teine videote vaatamiseks.

Mõtleva disainiga

Ümbrise disain võimaldab teil selle jagada kaheks osaks, muutes selle veelgi mugavamaks kasutamiseks. Mis veelgi parem, tänu ärkamise ja unerežiimi funktsioonile saate oma seadme energiat säästa. Te ei pea ka muretsema selle transportimise pärast, kuna ümbris on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu.

Täielik kaitse

Magnetiline ümbris pakub teie Ipadile täielikku kaitset. Selle tagakülg on tugevdatud, muutes selle vastupidavamaks löökide ja painutamise suhtes. Mis veelgi parem, iga 4 nurk on täiendavalt tugevdatud, et pakkuda veelgi rohkem kaitset. Kaamera on samuti täiendavalt kaitstud, tänu 3,5 mm paksemale disainile.

Parandatud materjal

Baseus ümbris on loodud äärmise hoolikuse ja tähelepanuga. See on valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, muutes selle kõvaks, kuid samas meeldivaks puudutusele. Mis veelgi parem, ümbris talub kulumist ja mustust, mis muudab selle ka kergesti puhastatavaks.

TootjaBaseus
mudelARJS040813
MaterjalPU + TPU + PC
ÜhilduvusiPad Pro 12.9
VärvHele hall
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.