Baseus Smooth Writing 2 Stylus Active Pen (white)

Baseus
Tootekood: SXBC060002
Hind
28.75 €

Baseus Smooth Writing 2 (valge) aktiivne pliiats / stylus

Vabasta oma loovus ja joonista nagu professionaal! Baseus'e stylus võimaldab sul mugavalt kasutada oma iPadi ning joonistada ja kirjutada nagu päris paberil. Toode on täielikult ühilduv enamikku iPadidega, paistab silma oma vastupidava disaini poolest ja toetab magnetlaadimist. Sa saad kohandada selle toimimist - stylus pakub lausa 14 seadistuse funktsiooni. See on väga täpne ja töötab viivitusteta, ning kui see tuvastatakse, lakkab ekraan automaatselt reageerimast sinu käele, nii et saad vabalt kirjutada ja joonistada. Asendatav otsik on kaasas.

-Baseus/SXBC060002/1

Täpne toimimine

Stylus paistab silma oma kõrge täpsuse ja erakordselt tugeva signaali poolest - see on tänu kuldkattega otsikule. Selle tulemusena saad nautida oma liikumiste täiuslikku reprodutseerimist igas nurga seadistuses. Mis veelgi enam, tahvelarvuti tuvastab automaatselt styluse tegevuse. Sel ajal lakkab see reageerimast sinu käe puudutusele, nii et saad vabalt joonistada ja kirjutada, muretsemata, et juhuslikult midagi sisse lülitad või välja lülitad.

-Baseus/SXBC060002/2

Mugav kasutamine

Baseus Smooth Writing 2 ühendub Baseus APP-iga ja pakub kuni 14 erinevat seadistust, mis võimaldavad sul kiiresti oma tahvelarvutit kasutada. Ühe nupuvajutusega saad muuta heledust, helitugevust, teha pilti või ekraanipilti ning navigeerida järgmisele lehele. Styluse õige nurga seadmine tahvelarvuti suhtes aitab sul mugavalt kohandada joonte paksust.

-Baseus/SXBC060002/3

Lihtne laadimine

Baseus'e stylus on ideaalne asendaja originaalsele Apple Pencilile. Selle disain võimaldab laadimist kasutada spetsiaalse magnetporti kaudu. Lihtsalt vajuta see sobivasse kohta iPadil, et stylust mugavalt ja lihtsalt laadida. Üks laadimine tagab kuni 10 tunni kasutamise või 12 kuu ooteaja. Tahvelarvuti kuvab teate styluse laadimise staatuse kohta.

-Baseus/SXBC060002/4

Vastupidav disain

Toode kasutab kvaliteetseid materjale. Styluse südamik on kaetud kullaga, mis tagab stabiilse ja usaldusväärse töö ilma viivitusteta. See paistab silma oma vastupidavuse poolest, on äärmiselt kerge ja on viimistletud meeldivat puudutust pakkuva, libisemisvastase materjaliga, mis tagab võrreldamatu mugavuse, nii et saad seda vabalt kasutada tundide viisi. Asendatav otsik on kaasas.

-Baseus/SXBC060002/5

Kaasas

Stylus pliiats x 1Stylus otsik x 1
TootjaBaseus
TootenumberSXBC060002
VärvValge
ÜhendustüüpJuhtmevaba/rakenduse kaudu
Aku maht125 mAh
Toimimisaeg10 h ühel laadimisel/ 12 kuud ooterežiimis
MaterjalABS + PC
ÜhilduvusiPad mini seeria 6, Air 4, 5 ja iPad Pro seeria 0-6
Mõõtmed165 x 9 mm
Ühilduvusipad (6,7,8,9,10, mini 5, mini 6, air 3, air 4, air 5, Pro, Pro 3, Pro 2, Pro 4, Pro 5, Pro 6)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.