Baseus Smooth Writing 2 Stylus Pen with LED Indicators (white)

Baseus
Tootekood: SXBC060502
Hind
22.75 €

Baseus Smooth Writing 2 (valge) kapatsiivne stylus / stylus / pliiats

Vabasta oma loovus ja joonista nagu professionaal! Baseus stylus võimaldab sul mugavalt kasutada oma iPadi ning joonistada ja kirjutada nagu päris paberil. Toode on täielikult ühilduv enamikku iPadidega ja paistab silma oma robustse disainiga. Sa saad kohandada selle toimimist - stylus pakub lausa 14 seadistuse funktsiooni. See on väga täpne ja töötab viivitusteta, ning kui see tuvastatakse, peatub ekraan automaatselt sinu käe puudutusele reageerimine, nii et saad vabalt kirjutada ja joonistada. Leiad komplektist vahetatava otsiku.

Täpne jõudlus

Stylus paistab silma oma kõrge täpsuse ja erakordselt tugeva signaaliga - see on tänu kuldkattega otsikule. Selle tulemusena saad nautida oma liikumiste täiuslikku reproduktsiooni igas nurga seadistuses. Mis veelgi enam, tahvelarvuti tuvastab automaatselt styluse tegevuse. Sel ajal lõpetab see sinu käe puudutusele reageerimise, nii et saad vabalt joonistada ja kirjutada, muretsemata, et juhuslikult midagi lülitad sisse või välja.

Mugav kasutamine

Baseus Smooth Writing 2 ühendub Baseus APP-iga ja pakub lausa 14 erinevat seadistust kiireks tahvelarvuti kasutamiseks. Ühe klõpsuga saad muuta heledust, helitugevust, teha foto või ekraanipildi ning navigeerida järgmisele lehele. Styluse seadmine õiges nurgas tahvelarvuti suhtes aitab sul mugavalt reguleerida joonte paksust.

Lihtne laadimine

Baseus stylus on ideaalne asendaja originaalsele Apple Pencilile. Sa saad seda lihtsalt laadida kaabli abil. Üks laadimine tagab kuni 10 tundi kasutamist või 12 kuud ooteaega. Tahvelarvuti annab sulle teavet styluse laadimise oleku kohta.

Robustne disain

Toode kasutab kvaliteetseid materjale. Styluse südamik on kaetud kuldse kihiga, mis tagab stabiilse ja usaldusväärse toimimise ilma viivitusteta. See paistab silma oma vastupidavuse poolest, on äärmiselt kerge ja on viimistletud meeldiva, libisemisvastase materjaliga, mis tagab võrreldamatu mugavuse, nii et saad seda tunde kasutada. Leiad komplektist vahetatava otsiku.

Komplektis

Stylus pliiats x 1Stylus otsik x 1
TootjaBaseus
TootenumberSXBC060502
ÜhendustüüpJuhtmevaba/äpi kaudu
Aku maht130 mAh
Toimimisaeg10 h ühe laadimisega/ 12 kuud ooteolekus
MaterjalABS + PC
ÜhilduvusiPad mini seeria 6, Air 4, 5 ja iPad Pro seeria 0-6
Mõõtmed165 x 9 mm
Kaal13.5 g
Ühilduvusipad (6,7,8,9,10, mini 5, mini 6, air 3, air 4, air 5, Pro, Pro 3, Pro 2, Pro 4, Pro 5, Pro 6)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
243 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.