Case with keyboard Nillkin Bumper Combo for Apple iPad 10/10.9"

Nillkin
EAN: 6902048258945
Hind
50.85 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Nillkin Bumper Combo klaviatuuri kate Apple iPad 10/10.9" jaoks

Suurema töö- või õppeefektiivsuse saavutamiseks kasuta Nillkin iPad 10/10.9" kattet! Kate sisaldab kaasaskantavat puutetundlikku klaviatuuri, mis muudab kirjutamise tahvelarvutil veelgi lihtsamaks. See võimaldab reguleerida vaatamisnurka ning Bluetooth 3.0 tagab sujuva ühenduse iPadiga. Selle maksimaalne tööaeg on kuni 55 päeva. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele kaitseb kate usaldusväärselt tahvelarvutit kahjustuste eest ning libisev kate takistab objektiivi kriimustusi. Lisaks on sellel spetsiaalne hoidja Apple Pencil'i jaoks, mis võimaldab seda laadida.

Mugav kirjutamine

Hoolikalt läbi mõeldud klaviatuuri disain võimaldab sul nautida ületamatut mugavust kasutamise ajal. Klaviatuur tagab ideaalse klahvivajutuse, mis võimaldab sul kiiresti ja sujuvalt kirjutada. See töötab äärmiselt vaikselt, seega ei häiri sind tüütud helid töötamise ajal. Mis veel, klaviatuur läheb automaatselt ooterežiimi, kui sa ei kasuta seda 10 minutit - lihtsalt vajuta mõnda klahvi, et seda äratada.

Nutikas puutepaneel

Klaviatuur on varustatud ka puutepaneeliga, mis suurendab sinu vabadust, kontrolli ja täpsust töötades tahvelarvutil. Selle puuteproovimise sagedus on 120 Hz ning see toetab mitmeid žeste, mis lihtsustavad ülesannete täitmist – nende abil saad nt. naasta avalehele, suumida või lehtede vahel vahetada. Samuti saad kasutada anti-mistouch funktsiooni, mis väljastab paneeli kirjutamise ajal, et vältida juhuslikku kursoriliikumist. Muuda oma iPad kergesti sülearvutiks!

Kohandatud sinu vajadustele

Kate on disainitud nii, et selle kasutamine oleks võimalikult mugav. Spetsiaalne alus tagab usaldusväärse stabiilsuse. Samuti saad vabalt reguleerida vaatamisnurka 0-180° vahel, et saaksid selle asendi täpselt kohandada vastavalt sellele, mida sa teed. Klaviatuuri on ka võimalik eemaldada, mis suurendab veelgi sinu mugavust, näiteks e-raamatute lugemise või joonistamise ajal.

Integreeritud suure mahutavusega aku

Toode on varustatud võimsa 180 mAh akuga. Tänu sellele saad seda kasutada kuni 55 päeva ühe laadimisega, ja mis veel, ooterežiimis võib see kesta kuni 180 päeva! Seega ei pea sa muretsema, et klaviatuur tühjeneb kõige vähem sobival hetkel.

Veelgi rohkem võimalusi

Kuid see ei ole kõik Nillkin kattet võimalused! Kate sisaldab ka libisevat korgi kaameraläätsedele, mis kaitseb seda tõhusalt kahjustuste eest, takistab selle määrdumist ja lisaks kaitseb sinu privaatsust. Kate sisaldab ka ruumi Apple Pencil'i jaoks! Spetsiaalne hoidja sobib ideaalselt Apple Pencil'ile ning võimaldab ka laadimist - lihtsalt pane see hoidjasse ja laadimine algab kohe.

 

TootjaNillkin
VärvMust
ÜhilduvusiPad 10/10.9"
Bluetoothi versioon3.0
UlatusKuni 10m
Sisendvool5V / 2A
Ooteaegkuni 180 päeva
Laadimisaeg2.5 tundi
Aku mahtuvus180 mAh
Aku tüüpLiitium
Tööaegkuni 120 tundi
MaterjalTPU + PC
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.