Clear case ESR Hybrid for iPad Mini 6 2021

Esr
Tootekood: 3C02210110102
Hind
10.65 €

ESR Classic Hybrid ümbris iPad mini 6 (2021)

Kaitske oma iPad mini 6 (2021) usaldusväärselt. ESR-i läbipaistev Classic Hybrid ümbris kaitseb teie seadet kahjustuste eest, mõjutamata kasutajakogemust. Toode on valmistatud vastupidavast PC-plastikust, mis muudab selle kriimustuskindlaks ja mitte-kollaseks. See on ka äärmiselt kerge ja võimaldab Apple Pencil 2 pliiatsi sujuvat kinnitamist.

Üks kõrgema kvaliteediga ehitus

Hankige endale ümbris, mis teenib teid kaua. ESR brändi toode on valmistatud vastupidavast PC-plastikust, mis tagab selle kriimustuskindluse ja kulumiskindluse. Aksessuaarile on iseloomulik ka madal kollasuse tundlikkus - isegi pikaajalise kasutamise järel näeb see suurepärane välja.

Äärmiselt kerge

Vaatamata oma tugevusele ja vastupidavale konstruktsioonile kaalub ümbris tõeliselt vähe - vaid 60g. Ärge muretsege, et see koormab teie iPad mini - seade jääb endiselt kergeks ja kaasaskantavaks. Toode on ka äärmiselt meeldiv puudutada ja õhuke - selle paksus on vaid 1,5 mm. Selle pealepanemine ja eemaldamine ei põhjusta teile ka probleeme.

Usaldusväärne kaitse

Pakkuge oma iPadile põhjalikku kaitset kahjustuste eest. Ümbrise polümeersed raam ja PC-plastikust tagumine külg garanteerivad teie seadmele usaldusväärse kaitse põrutuste, šokkide ja muu eest. Kuid see ei ole veel kõik mugavused. Tänu nutikale disainile kaitseb toode ka iPadi nurki, ekraani ja kaamerat.

Kasutusmugavus

Ümbris on loodud nii, et saaksite mugavalt kasutada seadet, mis on selles. Erilised süvendid võimaldavad mugavat juurdepääsu kaamerale ja nuppudele. Saate ka kasutada Apple Pencil 2 pliiatsi magnetkinnituse võimalust ilma probleemideta. ESR Classic Hybridiga saate usaldusväärse kaitse oma seadmele, ilma et peaksite millestki loobuma!

BrändESR
NimiClassic Hybrid ümbris
VärvLäbipaistev
ÜhilduvusiPad mini 6 (2021)
MaterjalPC, TPU
Kaal60g
Mõõtmed199x128.5x10.5mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.