Etui ochronne Baseus Simple Pad Mini6, 8.3" (Przeźroczyste)

Baseus
Tootekood: P40113400201-00
Hind
7.25 €

Kaitseümbris Baseus Simple iPad Mini 6, 8.3" (Ahnus)

Kaitse oma iPad Mini 6 8.3" kahjustuste eest. Baseus Simple kaitseümbris on ideaalne lahendus neile, kes otsivad oma seadmele diskreetset kaitset. Ainult 0,7 mm paksune, tagab see kerguse ja diskreetsuse, pakkudes samas erakordset vastupidavust. 360° disain koos "õhukaitse" tehnoloogiaga garanteerib seadme igakülgse kaitse, kaitstes seda isegi 2,5 meetri kõrguselt kukkumiste korral.

Kaitse ilma selgust ohverdamata

Üks Baseus Simple ümbrise peamisi omadusi on see, et see on valmistatud materjalidest, mis ei kollase, tagades suurepärase selguse ja esteetilise välimuse pika aja jooksul. Lisaks tagab selle disain kuni 99% valguse läbilaskvuse, muutes ümbrise märkamatuks ja võimaldades nautida oma iPadi minimalistlikku disaini.

Täpsusvalmistamine ideaalse sobivuse jaoks

CNC töötlemine tagab iPad Mini 6 8.3" ümbrise täpse sobivuse, hoides seadme ideaalselt kaitstuna. Pehmed, siledad servad pakuvad paindlikkust ja mugavust, kaitstes seadme servi kahjustuste eest. Veelgi enam, objektiivi äär on tõstetud 0,4 mm ja servad 1,42 mm, pakkudes lisakaitset kaamera ja ekraani jaoks.

Kerge ja funktsionaalne

Vaatamata oma tugevale disainile kaalub Baseus Simple ümbrise vaid 117 grammi, mis teeb selle igapäevaseks kasutamiseks mugavaks. Lisaks on ümbris vastupidav sõrmejälgedele ja higiplekkidele, püsides kauem puhtana.

TootjaBaseus
mudelP40113400201-00
MaterjalPC
TöötlemineCNC
VärvAhnus
ÜhildumineiPad Mini 6, 8.3"
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
86 tk
Tellimine esindusse 6-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.