Folia ochronna na ekran Baseus Paper-Like Pad10 (2022) 10.9" (przeźroczysta)

Baseus
Tootekood: SGZM021402
Hind
14.50 €

Baseus Paper-Like iPad 10 (2022) 10.9" ekraani kaitsefilm (läbipaistev).

Baseus film on suurepärane lahendus mitte ainult graafilistele disaineritele, vaid ka inimestele, kes armastavad joonistada ja otsivad uusi võimalusi. Film on mõeldud Apple iPad tahvelarvutite kasutajatele. Tänu oma kergelt karedatele pindadele, mis meenutab paberilehte, saate luua imelisi joonistusi ja samal ajal tagada oma tahvelarvuti ekraani ohutuse. Film ei keera ja kinnitub kindlalt ekraanile. Samuti saate selle panna karastatud klaasi peale, mis ei mõjuta seadme toimimist.

Taaskasutatav

Kleepuvus ei nõrgene korduvast eemaldamisest. Film on nagu uus, isegi pärast 10 eemaldamise katset. Seega saate seda kasutada joonistamisel või kirjutamisel ja seejärel eemaldada, et vaadata filme või mängida mänge. Valige Baseus Paper-like!

Ultra läbipaistvus

Kaitske oma silmi! Tänu peegeldusvastasele kattele ei ole väga heledas ruumis töötamine probleem. Valgus ei peegelda, mis muudab tahvelarvutiga töötamise lihtsaks ja meeldivaks. Mis veelgi enam, PET plastiki kiht tagab, et pilt jääb kõrge 4K kvaliteediga.

Paberilehe tekstuur

Kirjutamine ja joonistamine muutuvad lihtsamaks! Eriline pind pakub joonistamiskogemust nagu päris paberil. Seega ei pea te muretsema, et stylus libiseb pinnal, kuna see kinnitub tahvelarvutile ideaalselt.

Paindlik ja kriimustuskindel

Film eristub oma kõrge tugevuse ja vastupidavuse poolest. See talub teravate esemete, näiteks võtmete, toetust. Mis veelgi enam, see on sõrmejälgede ja vee suhtes vastupidav, muutes selle lihtsaks puhtana hoidmiseks.

Komplektis

film, puhastuslapp, hoiukarp

 

TootjaBaseus
Tootja koodSGZM021402
MaterjalPET, Magnet
ProtsessCNC
Värvläbipaistev
Paksus0.15 mm
ÜhilduvusiPad 10 (2022) 10.9"
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 6-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.