Joyroom JR-BP560S Passive Stylus Pen (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-BP560SBLACK
Hind
4.75 €

Joyroom passiivne stylus pliiats JR-BP560S (must)

Kirjutamine ja joonistamine tahvelarvutis või telefonis on nüüd lihtne. Joyroom JR-BP560S passiivne stylus pliiats tagab sujuva töö ja ülikiire reageerimise. Ühildub enamikuga puutetundlikest seadmetest, pakkudes mugavat kasutajakogemust. Komplektil on ka varuotsik ja spetsiaalne kindel, et saaksid oma kätt tahvelarvuti ekraanil igal ajal toetada.

 

Sujuv ja meeldiv töötada

Nüüd saad mugavalt märkmeid teha, joonistada tahvelarvutis või mänge mängida. Joyroom stylus omab kõrget puutetundlikkust ja võimaldab sul töötada sujuvalt ja mugavalt. Unusta viivitused ja naudi täpsust! Veelgi enam, kaasasoleva kindaga saad oma käe nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanile toetada, muretsemata, et midagi kogemata vajutad. Ütle hüvasti randmevalule!

 

Kasutusmugavus

Toode on äärmiselt kerge ja meeldiv puudutada. See sobib ideaalselt käes mugavaks kasutamiseks. Veelgi enam, passiivne stylus ei vaja laadimist, Bluetoothi ühendust ega rakenduste kasutamist. See tähendab, et see on alati kasutamiseks valmis! Toode sisaldab ka magnetilist kaitsekorki, et kaitsta otsikut kahjustuste eest.

 

Spetsiaalselt kujundatud otsik

Saavuta vajalik täpsus ja tee märkmeid, rõhuta dokumentides olulist teavet ja joonista isegi takistusteta. Joyroom stylus omab spetsiaalselt kujundatud ümarat otsikut ja seda saab juhtida erinevates nurkades. Komplektil on ka varuotsik - asenda see vajadusel lihtsalt.

 

Laialdane ühilduvus

Unusta ühilduvuse probleemid. Joyroom passiivne stylus töötab suurepäraselt enamikuga turul olevatest puutetundlikest seadmetest. Android nutitelefonid ja tahvelarvutid, iPhone'id, iPad'id - olenemata sellest, millist riistvara kasutad, saad nüüd mugavalt joonistada, märkmeid teha ja palju muud!

 

Spetsifikatsioon:

BrändJoyroom
mudelJR-BP560S
VärvMust
Stylus tüüpPassiivne
MaterjalABS, alumiiniumisulami, silikoon
Diameeter9mm
Pikkus178mm
ÜhilduvusSeadmed LED / OLED puuteekraanidega
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.