Joyroom JR-BP560S Passive Stylus Pen (Silver)

Joyroom
Tootekood: JR-BP560SSILVER
Hind
5.45 €

Joyroom passiivne stylus pliiats JR-BP560S (hõbe)

Kirjutamine ja joonistamine tahvelarvutil või telefonil on nüüd lihtne. Joyroom JR-BP560S passiivne stylus pliiats tagab sujuva töö ja välkkiire reageerimise. Ühildub enamikuga puutetundlikest seadmetest, pakkudes mugavat kasutuskogemust. Komplekt sisaldab ka varuotsikut ja spetsiaalset kindaid, et saaksite oma kätt tahvelarvuti ekraanil igal ajal toetada.

Sujuv ja meeldiv töötada

Nüüd saate mugavalt märkmeid teha, joonistada oma tahvelarvutil või mängida mänge. Joyroom stylus omab kõrget puutetundlikkust ja võimaldab sujuvat ja mugavat tööd. Unustage viivitused ja nautige täpsust! Mis veelgi parem, kaasasoleva kindaga saate oma käe nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanile toetada, muretsemata, et midagi kogemata vajutate. Ütle hüvasti randmevalule!

Kasutusmugavus

Toode on äärmiselt kerge ja meeldiv puudutada. See sobib ideaalselt kätte mugavaks kasutamiseks. Mis veelgi parem, passiivne stylus ei vaja laadimist, Bluetoothi ühendust ega rakenduste kasutamist. See tähendab, et see on alati kasutamiseks valmis! Toode sisaldab ka magnetilist kaitsekorki, et kaitsta selle otsikut kahjustuste eest.

Spetsiaalselt kujundatud otsik

Saage vajalik täpsus ja tehke märkmeid, tõstke esile olulist teavet dokumentides ja isegi joonistage takistusteta. Joyroom stylus omab spetsiaalselt kujundatud ümarat otsikut ja seda saab juhtida erinevates nurkades. Komplektil on ka varuotsik - nii et saate seda vajadusel hõlpsasti vahetada.

Laialdane ühilduvus

Unustage ühilduvusprobleemid. Joyroom passiivne stylus töötab suurepäraselt enamikuga puutetundlikest seadmetest turul. Androidi nutitelefonid ja tahvelarvutid, iPhone'id, iPad'id - olenemata sellest, millist riistvara kasutate, saate nüüd mugavalt joonistada, märkmeid teha ja palju muud!

Tehnilised andmed:

BrändJoyroom
MudelJR-BP560S
VärvHõbe
Stylus tüüpPassiivne
MaterjalABS, alumiiniumisulami, silikoon
Diameeter9mm
Pikkus178mm
ÜhilduvusSeadmed, millel on LED / OLED puuteekraanid
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.