Joyroom JR-X12 active stylus with replaceable tip (white)

Joyroom
Tootekood: JR-X12
Hind
20.75 €

Joyroom JR-X12 aktiivne stylus vahetatava otsaga (valge)

Joyroom JR-X12 stylus on tipptasemel tööriist kõigile, kes hindavad joonistamise või kirjutamise sujuvust ja täpsust iPadil. Varustatud peopesade tõrjumise tehnoloogiaga, tagab see, et teie käsi puhkab mugavalt ekraanil, ilma et oleks ohtu kogemata puutetundlikke funktsioone aktiveerida. Lihtsalt loetavad LED-indikaatorid annavad teile teavet aku oleku kohta. See on suurepärane valik kunstnikele ja harrastusgraafikutele.

Joyroom/JR-X12/1

Täpsustööriist loovuse väljendamiseks

Joyroom JR-X12 stylus pakub sujuvat toimimist ja madalat latentsust, tagades ületamatu tundlikkuse ja täpsuse. Stylus kasutab peopesade tõrjumise tehnoloogiat, võimaldades teil randme ekraanile toetada, ilma et seadet segaksite. See lahendus parandab oluliselt kasutajakogemust, võimaldades loovate žestide loomist joonistamisel ja kirjutamisel.

Joyroom/JR-X12/6

Pikaajaline töö ilma juhtmeteta

JR-X12 stylus pakub kuni 10 tundi kasutusaega pärast vaid 13-minutilist laadimist, muutes selle usaldusväärseks kaaslaseks igas olukorras. Lisaks lülitab nutikas energiasäästurežiim styluse välja pärast 5-minutist tegevusetust. LED-indikaatorid annavad kohest teavet laadimisoleku kohta.

Joyroom/JR-X12/7

Ühilduvus ja funktsionaalsus

JR-X12 on ühilduv 2018-2023. aasta põlvkonna iPadidega, tagades laia ühilduvuse erinevate mudelitega. Magnetiline kinnitussüsteem tahvelarvutile ja vahetatav ots on praktilised lahendused, mis muudavad styluse lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks.

Joyroom/JR-X12/3

Komplektis

StylusVahetatav ots
TootjaJoyroom
mudelJR-X12
Laadimisaeg13 minutit
Töötamise aeg10 tundi
ÜhilduvusiPad 2018-2023. aasta põlvkonnast
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.