Mcdodo PN-8920 Stylus Pen for iPad

Mcdodo
Tootekood: PN-8920
Hind
18.50 €

Kaptsatiivne Stylus Pliiats Mcdodo PN-8920 Apple iPadile

Vabasta oma loovus Mcdodo PN-8920 stylus pliiatsiga! Ülimalt kõrge tundlikkuse ja täpsusega on sul täielik kontroll iga joone üle ning saad mugavalt toetada kätt ekraanile, muretsemata teiste funktsioonide juhusliku aktiveerimise pärast. See kohandab joone laiust kasutusnurgast lähtuvalt ja sisaldab rõhu tundlikkust, mis teeb varjutamise lihtsamaks. See on ühilduv mitmete Apple iPad mudelitega ning selle magnetiline adsorptsioon võimaldab sul mugavalt seda tahvelarvutile kinnitada.

McDodo/PN-8920/1

Ülim Täpsus

Mcdodo stylus paistab silma erakordselt sujuva tööga. Selle äärmiselt kõrge tundlikkus võimaldab täpset joonistamist, kirjutamist ja ekraani manipuleerimist. Olgu need visandid, märkmed või fotode redigeerimine, Mcdodo stylus tagab oodatud täpsuse. Edasijõudnud tehnoloogia võimaldab sul mugavalt toetada kätt tahvelarvuti ekraanile, aktiveerimata juhuslikult teisi funktsioone. Lisaks võimaldab see kiireid ekraanipilte!

McDodo/PN-8920/5

Täielik Kontroll Kätes

Kohanda styluse jõudlust vastavalt oma vajadustele! Stylus kohandab joone laiust sõltuvalt kasutusnurgast. Samuti on sellel rõhu tundlikkus, mis annab sulle täieliku kontrolli joonistatud joonte intensiivsuse üle. See muudab soovitud varjutuse saavutamise veelgi lihtsamaks.

McDodo/PN-8920/4

Kuni 18 Tundi Tööaega

Kasutage stylust vabalt nii kaua, kui soovite! Sisseehitatud 130 mAh aku tagab kuni 18 tundi tööaega ühe laadimisega. Styluse laadimine võtab umbes 90 minutit. Sa ei pea muretsema, et stylus ootamatult tühjaks saab, kuna 3-taseme LED-indikaator teavitab sind aku olekust.

McDodo/PN-8920/2
TootjaMcdodo
mudelPN-8920
VärvValge
Aku maht130 mAh/0.41W
Laadimisaeg90 minutit
Tööaeg10-18 tundi
LaadimisliidesUSB-C
MaterjalAlumiiniumisulamist
ÜhilduvusiPad Pro 12.9” Gen. 3/4/5, iPad Pro 11” Gen. 1/2/3, iPad Air Gen. 4
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
142 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.