Mcdodo PN-8922 Stylus Pen for iPad

Mcdodo
Tootekood: PN-8922
Hind
28.40 €

Kapatsiivne Stylus Pliiats Mcdodo PN-8922 Apple iPad jaoks (Valge)

Mcdodo PN-8922 on kapatsiivne stylus, mis on mõeldud Apple iPad tahvelarvutitele, pakkudes loomulikku tunnet ja täpsust kirjutamisel ja joonistamisel. Kallutamise ja rõhu tundlikkusega saate luua käsitsi kirjutatud märkmeid, mis näevad välja nagu paberil kirjutatud, ning joonistada üksikasjalikke kunstiteoseid ilma viivituseta styluse ja tahvelarvuti vahel. Saate mugavalt toetada kätt tahvelarvutile, muretsemata juhuslike liikumiste pärast. Elektrooniline ekraan teavitab teid pidevalt aku olekust, võimaldades teil oma ülesandeid täita ilma äkilise aku tühjenemise kartmata. Stylusel on meeldiv tekstuur, mis parandab teie kogemust pikaajalise kasutamise ajal.

McDodo/PN-8922/1

Täpsus

Tunne, nagu kirjutaksid pliiatsi või pastakaga! Kapatsiivne stylus Mcdodo PN-8922 on tundlik kallutamise ja rõhu suhtes, pakkudes loomulikku tunnet ja rahulolu selle kasutamisel. Saate luua üksikasjalikke joonistusi sujuvate joontega või nautida oma käekirja nüansse. Styluse väärtuslik omadus on see, et saate mugavalt toetada kätt tahvelarvutile, muretsemata juhuslike liikumiste või klikkide pärast! Nautige kirjutamise ja joonistamise vabadust ja täpsust.

McDodo/PN-8922/2

Kasutusmugavus

Üks Mcdodo PN-8922 kapatsiivse styluse suurepäraseid eeliseid on selle lihtsus. Selle sisse ja välja lülitamiseks puudutage lihtsalt ümarat otsa. Te ei pea muretsema paarimise pärast - seade on kohe pärast sisse lülitamist kasutamiseks valmis. Otsa vahetamiseks peate lihtsalt selle lahti keerama, kinnitama komplektis oleva uue ning voilà - stylus on taas tööks valmis! Ekraani ekraanipildi tegemiseks libistage stylus vasakult alt ekraani paremale ülemisse nurka. Lukustuskuval kahekordne puudutus aktiveerib märkmiku.

McDodo/PN-8922/7

Juhtmevaba Magnetlaadimine

Kas aku on madal? Saate stylust traditsiooniliselt laadida USB-kaabli abil või kinnitada selle tahvelarvuti ühele küljele. Seade on varustatud LED-indikaatoriga, mis näitab laadimise olekut - sinise vilkumise korral on see täielikult laetud. Kasutamise ajal saate kontrollida aku olekut styluse ülemises osas asuval ekraanil. Aku täislaadimine võtab aega 2 tundi, pakkudes 7 tundi pidevat tööd. Passiivsuse korral lülitub stylus automaatselt välja pärast 10 minutit.

McDodo/PN-8922/6

Pakendis sisaldub

StylusVaruotsUSB-C laadimiskaabel
BrändMcdodo
MudelinumberPN-8922
VärvValge
ÜhilduvusiPad 2018 (6. põlvkond) ja uuemad mudelid
Aku kestvus7 tundi
Laadimisaeg2 tundi
Ooteaeg12 kuud
Kaal13g
Pikkus165.9mm
Styluse materjalPC+ABS
Otsa materjalPOM
Aku maht90mAh
Kaabli pikkus37cm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
116 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.