Mcdodo PN-8930 Stylus Pen

Mcdodo
Tootekood: PN-3080
Hind
20.60 €

Mcdodo PN-3080 kapatsitiivne pliiats.

Teie tööriist täpseks kirjutamiseks ja joonistamiseks. Mcdodo PN-3080 kapatsitiivne stylus pakub kõrget tundlikkust ja sujuvat, viivituseta toimimist. LED-indikaatorid näitavad teile praegust laadimistaset, ja pärast vaid 10 minutit laadimist suudab see töötada veel 5 tundi. See on ühilduv paljude seadmetega ja tänu magnetilisele disainile saate styluse mugavalt oma tahvelarvuti külge kinnitada. Kaasa on toodud varuotsik.

McDodo/PN-3080/2

Imeline täpsus

Kapatsitiivne stylus on loodud pakkuma sujuvat ja kohest reageerimist ekraani puudutusele, mis on eriti oluline kirjutamisel või joonistamisel. Ei pea muretsema viivituste pärast! 1,5-millimeetrine otsik võimaldab teil täpselt luua erineva paksusega jooni, samuti teha peeneid detaile ja aktsente.

McDodo/PN-3080/1

Mõtleva disainiga

Styluse kasutamine ei ole teile väljakutse - lihtsalt puudutage kergelt styluse ülaosa, et see aktiveerida! Tänu magnetilisele adsorptsioonile saate styluse mugavalt oma tahvelarvuti külge kinnitada. See on suurepärane lahendus, mis mitte ainult ei lihtsusta ladustamist, vaid vähendab ka styluse kadumise riski. Kerge, ergonoomiline disain tagab teile unustamatu mugavuse kasutamise ajal - ei pea muretsema väsimuse pärast!

McDodo/PN-3080/5

Pikk tööaeg

Integreeritud 130 mAh aku võimaldab kuni 10 tundi pidevat kasutamist ja jääb ooterežiimi 12 kuuks. See toetab ka kiiret laadimist, nii et pärast 10-minutilist laadimist saate seda kasutada veel 5 tundi. Täielik laadimine võtab aega umbes 40 minutit. Mis veelgi enam, sellel on automaatne väljalülitamise funktsioon pärast teatud perioodi inaktiivsust, mis aitab teil energiat säästa ja pikendada aku eluiga.

McDodo/PN-3080/4

Komplektis

stylusvahetatav otsikUSB-A kuni USB-C laadimiskaabel 0.3m
TootjaMcdodo
mudelPN-3080
VärvValge
Kaal13 g
Pikkus164,4 mm
MaterjalPOM alumiiniumisulami
Aku maht130 mAh
Laadimisaeg40 minutit
Kiire laadimineJah, 10 minutit = 5h tööaega
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
332 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.