Nillkin case with keyboard for Ipad 10.2 " (Black)

Nillkin
EAN: 6902048257948
Hind
49.95 €

Nillkin klaviatuuri kate iPad 10.2" (must)

Suurema töö- või õppeefektiivsuse saavutamiseks kasuta Nillkini kattet iPad 10.2" jaoks! Kate sisaldab kaasaskantavat klaviatuuri puuteplaadiga, mis muudab kirjutamise tahvelarvutil veelgi lihtsamaks. See võimaldab reguleerida vaatamisnurka ning Bluetooth 3.0 tagab sujuva ühenduse iPadiga. Selle maksimaalne tööaeg on kuni 55 päeva. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele kaitseb kate usaldusväärselt tahvelarvutit kahjustuste eest ning libisev kate takistab objektiivi kriimustusi. Lisaks on sellel spetsiaalne hoidik Apple Pencil'i jaoks, mis võimaldab seda laadida.

Mugav kirjutamine

Hoolikalt läbimõeldud klaviatuuri disain võimaldab sul nautida võrreldamatut mugavust kasutamise ajal. Klahvid alluvad ideaalselt sõrmedele, võimaldades sul kirjutada kiiresti ja sujuvalt. Klaviatuur töötab äärmiselt vaikselt, nii et häiriv müra ei sega sind töötamast. Veelgi enam, seade läheb automaatselt ooterežiimi, kui sa seda 10 minuti jooksul ei kasuta - lihtsalt vajuta mõnda klahvi, et seda üles äratada.

Nutikas puuteplaat

Klaviatuuril on ka puuteplaat, mis suurendab sinu vabadust, kontrolli ja täpsust töötades tahvelarvutil. Selle puutetundlik proovivõtmiskiirus on 120 Hz. See toetab ka mitmeid žeste, mis lihtsustavad sinu ülesandeid - nende abil saad näiteks naasta avalehele, suurendada või vahetada lehekülgede vahel. Samuti saad kasutada vale puudutuse vältimise funktsiooni, mis lülitab paneeli välja, kui sa kirjutad, et vältida juhuslikku kursori liikumist. Muuda oma iPad sülearvutiks kergelt!

Kohandatud sinu vajadustele

Kate on loodud selleks, et muuta selle kasutamine võimalikult mugavaks. Spetsiaalne tugi tagab usaldusväärse stabiilsuse. Sa saad ka vabalt reguleerida vaatamisnurka 0 kuni 180° vahel, et saaksid selle positsiooni oma vajadustele ideaalselt kohandada. Samuti on võimalik klaviatuur lahti võtta, mis parandab veelgi sinu mugavust, näiteks e-raamatute lugemisel või joonistamisel.

Integreeritud suure mahutavusega aku

Toode on varustatud võimsa 180 mAh aku jaotusega. See võimaldab sul seda kasutada kuni 55 päeva ühe laadimisega. Veelgi enam, see võib kesta kuni 180 päeva ooterežiimis! Nii et sul ei pea muretsema, et klaviatuur tühjeneb kõige vähem sobival hetkel.

Veelgi rohkem võimalusi

Kuid need ei ole kõik Nillkini kattet võimalused! Kate sisaldab ka libisevat korgi kaameraläätsede jaoks, mis kaitseb seda tõhusalt kahjustuste eest, takistab selle mustumist ja kaitseb ka sinu privaatsust. Kate sisaldab ka ruumi Apple Pencil'i jaoks! Spetsiaalne hoidik sobib ideaalselt Apple Pencil'ile ja võimaldab ka laadimist - lihtsalt pane see hoidikusse ja laadimine algab kohe.

TootjaNillkin
ÜhilduvusiPad 10.2"
Bluetooth versioon3.0
UlatusKuni 10 m
Sisendvool5V / 2A
Ooteaegkuni 180 päeva
Laadimisaeg2.5 tundi
Aku maht180 mAh
Aku tüüpLiitium
Tööaegkuni 120 tundi
MaterjalTPU + PC
Mõõtmed263 x 190 x 15 mm
Kaal634 g
Värvmust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
23 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.