Nillkin case with keyboard for Ipad 10.9" (Black)

Nillkin
EAN: 6902048257955
Hind
43.50 €

Klahvistikuga ümbris iPad 10.9" Nillkin (must)

Suurema töö- või õppeefektiivsuse saavutamiseks kasutage Nillkini ümbrist iPad 10.9" jaoks! Ümbris sisaldab kaasaskantavat klaviatuuri puutetundliku paneeliga, mis muudab tahvelarvutil kirjutamise veelgi lihtsamaks. See võimaldab reguleerida vaatamisnurka ning Bluetooth 3.0 tagab sujuva ühenduse iPadiga. Selle maksimaalne tööaeg on kuni 55 päeva. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele kaitseb ümbris usaldusväärselt tahvelarvutit kahjustuste eest ning libisev kate hoiab objektiivi kriimustuste eest. Lisaks on sellel spetsiaalne hoidja Apple Pencil'i jaoks, mis võimaldab seda laadida.

Mugav kirjutamine

Klahvistikuga hoolikalt läbi mõeldud disain võimaldab teil nautida ületamatut mugavust kasutamise ajal. Klaviatuur tagab ideaalse klahvi tagasipöörde kiireks ja sujuvaks kirjutamiseks. See töötab äärmiselt vaikselt, seega ei takista teid tüütu müra töötamast. Veelgi enam, klaviatuur läheb automaatselt ooteolekusse, kui te ei kasuta seda 10 minuti jooksul - lihtsalt vajutage mõnda klahvi, et seda äratada.

Nutikas puuteplaat

Klahvistikul on ka puuteplaat, mis suurendab teie vabadust, kontrolli ja täpsust tahvelarvutil töötades. Selle puutetundlik proovivõtu sagedus on 120 Hz ja see toetab mitmeid žeste, mis lihtsustavad ülesannete täitmist - nende abil saate näiteks naasta avalehele, suurendada või lehtede vahel vahetada. Samuti saate kasutada vale puudutuse vältimise funktsiooni, mis lülitab paneeli välja, kui te kirjutate, et vältida juhuslikku kursoriliikumist. Muutke oma iPad sülearvutiks lihtsalt!

Teie vajadustele kohandatud

Ümbris on loodud selleks, et muuta selle kasutamine võimalikult mugavaks. Spetsiaalne alus tagab usaldusväärse stabiilsuse. Samuti saate vabalt reguleerida vaatamisnurka vahemikus 0-180°, et saaksite selle asendit täpselt kohandada vastavalt sellele, mida teete. Klaviatuuri on ka võimalik lahti võtta, mis suurendab veelgi teie mugavust, näiteks e-raamatute lugemisel või joonistamisel.

Integreeritud suure mahutavusega aku

Toode on varustatud võimsa 180 mAh akuga. Tänu sellele saate seda kasutada kuni 55 päeva ühe laadimisega, ja mis veelgi enam, ooteolekus võib see kesta kuni 180 päeva! Seega ei pea te muretsema, et klaviatuur tühjeneb kõige vähem sobival hetkel.

Veelgi rohkem võimalusi

Kuid see ei ole Nillkini ümbrise kõik võimalused! Ümbrisel on ka libisev kate kaamera objektiivi jaoks, mis kaitseb seda tõhusalt kahjustuste eest, hoiab seda puhtana ja kaitseb teie privaatsust. Ümbrisel on ka koht Apple Pencil'i jaoks! Spetsiaalne hoidja sobib ideaalselt Apple Pencil'ile ja võimaldab ka laadimist - lihtsalt asetage see hoidjasse ja laadimine algab kohe.

TootjaNillkin
VärvMust
ÜhilduvusiPad 10.9"
Bluetoothi versioon3.0
UlatusKuni 10 m
Sisendvool5V / 2A
Ooteolekkuni 180 päeva
Laadimisaeg2.5 tundi
Aku maht180 mAh
Aku tüüpLiitium
Tööaegkuni 120 tundi
MaterjalTPU + PC
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.