Stylus Baseus Smooth Writing Series with LED indicators active/passive version (White)

Baseus
Tootekood: P80015802213-00
Hind
21.30 €

Stylus Baseus Smooth Writing seeria LED-indikaatoritega aktiivne/passiivne versioon (valge)

Saage võimalus kirjutada ja joonistada oma tahvelarvutil veelgi mugavamalt. Baseus stylus pakub erakordset täpsust, võimaldades teil kergesti reguleerida joone paksust, kallutades seda sobivas nurga all. Lisaks võimaldab Palm-Rejection tehnoloogia mugavalt toetada kätt ekraanile, ja pakendis on kaasas varuotsik. Seade sisaldab ka passiivset katet, mis võimaldab seda kasutada ka kapatsiivsete ekraanidega.

-Baseus/P80015802213-00/3

Mugav kasutamine - mitmekesised rakendused

See praktiline stylus sobib laiale rakenduste valikule - saate seda kasutada joonistamiseks, märkmete tegemiseks tööl ja isegi mängimise ajal. Selle sisse- ja väljalülitamiseks vajutage lihtsalt nuppu. Seade sisaldab ka sisseehitatud magnetit, mis kinnitab selle ühilduvatele tahvelarvutitele, muutes selle ladustamise ja transportimise lihtsamaks. Samuti saate kergesti reguleerida joone paksust, muutes styluse kallutust.

-Baseus/P80015802213-00/2

Tõhus aku

Stylus on varustatud vastupidava akuga, tagades, et see teenib teid pikka aega. Te ei pea muretsema, et see tühjeneb liiga kiiresti ja takistab teid märkmete tegemisel või joonistamisel! Styluse sisse ehitatud LED-indikaatorid annavad teile teavet selle aku taseme kohta. Styluse laadimiseks kasutage kaasasolevat USB-C kaablit.

-Baseus/P80015802213-00/4

Avastage Palm-Rejection tehnoloogia eelised

Tagage soovitud mugavus ja unustage randmevalu. Stylus toetab Palm-Rejection tehnoloogiat, võimaldades mugavalt toetada kätt tahvelarvuti ekraanile, just nagu paberile. See lahendus tagab mitte ainult ületamatu mugavuse, vaid ka suurema täpsuse. Te ei pea muretsema, et juhuslikult midagi vajutate ja rikute oma joonist või märkmeid!

-Baseus/P80015802213-00/1

Sile, usaldusväärne jõudlus

Styluse usaldusväärne töö on tänu kullatud vasktuumale. Selle abil saate nautida paremat signaali kvaliteeti ja sujuvat toimimist - viivitused ja muud edastamisprobleemid on minevik. Lisaks on pakendis kaasas varuotsik. Kui eelmine kulub, asendage see lihtsalt ja jätkake styluse mugavat kasutamist veelgi kauem.

-Baseus/P80015802213-00/5

Karbis

StylusVaruotsikLaadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)
BrändBaseus
NimiBaseus Smooth Writing 2 seeria stylus LED-indikaatoritega
mudel P80015802213-00
VärvValge
LaadimisportUSB-C
ÜhilduvusiPad - nagu Apple Pencil
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
122 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.