Stylus Nillkin iSketch S3 for Apple iPad (white)

Nillkin
EAN: 6902048280038
Hind
24.75 €

Nillkin iSketch S3 stylus Apple iPad jaoks (valge)

Nillkini iSketch S3 stylus on ideaalne valik igale loomingulisele inimesele, kes otsib täiuslikku tööriista kirjutamiseks ja joonistamiseks iPadil. Oma patenteeritud Itouch 3.0 tehnoloogia abil pakub see tundlikku ja sujuvat puutetundlikku reageerimist, võimaldades sul esitada oma loomingulisi ideid mugavalt. Selle magnetiline disain võimaldab mugavat hoiustamist ilma, et peaksid muretsema selle kadumise pärast.

Täpsus sinu sõrmedes

iSketch S3 stylus on tõeline täpsuse sümbol joonistamiseks ja kirjutamiseks. Tänu oma uuenduslikule Itouch 3.0 tehnoloogiale võimaldab see äärmiselt tundlikku puutetundlikku reageerimist, võimaldades sul iga detaili oma loomingus täpselt edasi anda. Nurga- ja rõhutundlikkus võimaldab sul kontrollida joonte paksust sõltuvalt nurgast, milles hoiad stylust, ja rõhust, millega töötad.

Kuni 10 tundi tööaega

Nillkini iSketch S3 stylus suudab pärast ühte täislaadimist töötada kuni 10 tundi, seega teenib see sind pikka aega. Selle laadimine võtab vaid 45 minutit, nii et saad varsti jälle tööle asuda. Soovid kontrollida aku laadimist? Lihtsalt ühenda see oma iPadiga Bluetoothi kaudu! Veelgi enam, unerežiim aktiveerub automaatselt pärast 5-minutilist tegevusetust, säästes energiat ja pikendades styluse tööaega.

Ära muretse kriimustuste pärast

Styluse ots on valmistatud kvaliteetsest POM-plastikust, seega mitte ainult ei muljeta see sind oma vastupidavusega, vaid ei kriimusta ka sinu tahvelarvuti ekraani. Kui on vaja, saad seda hõlpsasti vahetada - lihtsalt keera see lahti.

Komplektis:

stylusvahetatav ots x2

 

TootjaNillkin
mudeliSketch S3 stylus
TööaegKuni 10 tundi
Laadimisaeg40 minutit
Aku maht130 mAh
Kaal14 g
MõõtmedØ9 x 166 mm
ÜhilduvusiPad Pro 12.9" (Gen. 3/4/5/6), iPad Pro 11" (Gen. 1/2/3/4), iPad Air (Gen. 3/4/5), iPad Mini (Gen. 5/6), iPad (Gen. 6/7/8/9/10)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.