Stylus Nillkin iSketch S3 for tablet Samsung (black)

Nillkin
EAN: 6902048280021
Hind
20.50 €

Nillkin iSketch S3 pliiats Samsungi tahvelarvutile (must)

Kas sulle meeldib joonistada oma tahvelarvutil? Või loote sageli märkmeid? Nillkin iSketch S3 pliiats tuleb kindlasti kasuks! 4096 taseme rõhkutundlikkusega tagab see sujuva töö nii kirjutamisel kui joonistamisel. Suurenenud kaldena tundlikkus võimaldab sul täpselt kontrollida oma joonistuste detaile ning spetsiaalselt kohandatud kiudotsik teenib sind kaua. Pliiats toetab ka hõljuvat akent tõhusaks kontori- ja loominguliseks tööks ning tänu elektromagnetilise induktsiooni tehnoloogiale ei vaja see katkematuks kasutamiseks laadimist.

Täpsus ilma kompromissideta

Olgu tegemist illustreerimise või tehniliselt nõudlike diagrammidega, iSketch S3 vastab kindlasti sinu ootustele. Täiendav kaldena tundlikkus võimaldab sul täpselt kontrollida oma joonistuste detaile, mis on hindamatu väärtusega kunstiteoste loomisel või täpsete märkmete tegemisel. See võimaldab sul luua sujuvaid üleminekuid paksude ja peente joonte vahel!

Tõhusus kontoritöös

Pliiats toetab mitte ainult loomingulisi projekte, vaid muudab ka kontoritöö lihtsamaks, toetades hõljuvaid akna käske. Lihtsalt too otsik ekraanile lähedale, vajuta külgmist nuppu ja pääse kohe käsu menüüsse. See on ideaalne kõigile, kes vajavad kiiret juurdepääsu funktsioonidele ja tööriistadele, olgu need siis dokumendid või esitused.

Unikaalne disain mugavaks kasutamiseks

Pliiatsi õhuke disain tagab mugava haarde isegi pikaajalise kasutamise korral, nii et saad töötada väsimustundeta ja katkestusteta oma projekte lõpetada. Selle magnetiline disain võimaldab sul seda ohutult hoida oma tahvelarvuti küljes, muretsemata selle kaotamise pärast. Lisaks, tänu elektromagnetilise induktsiooni tehnoloogiale, ei vaja pliiats laadimist, mis elimineerib sagedase pistikupessa ühendamise vajaduse.

Komplektis:

pliiatsvahetatav otsik x3

 

TootjaNillkin
VärvMust
MaterjalABS + PC
Kaal9 g
MõõtmedØ8.2 x 147 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
42 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.