Rysik do tableta Remax Active

Remax
Tootekood: AP01
Hind
14.25 €

Remax Active tahvelarvuti stylus

Kirjutage ja joonistage oma tahvelarvutil ilma segadust tekitamata. Remax Active stylus tagab sujuva töö ja võimaldab teil mugavalt kätetahvelarvuti ekraanil toetada. Magnetiline disain võimaldab selle kinnitamist tahvelarvutile ning USB-C port muudab laadimise lihtsaks. Tööaeg ulatub kuni 10 tunnini, nii et saate styluse edukalt ülikooli või tööle kaasa võtta. Seade on ühilduv kõigi 2018. ja 2022. aasta vahel toodetud iPadidega.

Kestev aku

Kartsite, et stylus keeldub äkki töötamast? Ärge muretsege! Remax Active on varustatud 130 mAh akuga, mis võimaldab umbes 8,5-10 tundi pidevat kasutamist. USB-C port lihtsustab laadimist ja umbes 1 tunni pärast on toode valmis edasiseks kasutamiseks.

Mugav ja täpne töö

Kirjutage ja joonistage nagu paberile! Remax Active stylus kasutab vale puudutamise tehnoloogiat, mis lõpetab ekraanil käe puudutusele reageerimise, kui stylus on tuvastatud - nii saate mugavalt ekraanile toetuda ja mitte muretseda rakendusest juhuslikult väljumise pärast. Veelgi enam, sisseehitatud sensor vastutab styluse täpse töö eest ja võimaldab mugavalt joonistada erinevatest nurkadest.

Magnetiline disain

Teine Remax Active eelis on selle magnetiline disain. See muudab selle hoidmise lihtsaks, peate lihtsalt styluse tahvelarvutile asetama. Seetõttu on see alati käepärast, ilma et peaksite muretsema selle kaotamise pärast.

TootjaRemax
mudelAXT10-T
ÜhilduvusiPadid, mis on toodetud 2018. ja 2022. aasta vahel
Värvvalge
Aku maht130 mAh
Tööaeg8,5-10 h
Laadimisaeg1 h
LaadimisportUSB-C
Sisendpinget5V / 200 mA
Kaal12,4 g
Mõõtmed170 x 90 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.